„League of Legends“ pradeda kovoti su žaidėjais, kurie atsisako žaisti mačus

Rokas Gaidys

2021-09-21, 17:30

0 komentarų
„League of Legends“ pradeda kovoti su žaidėjais, kurie atsisako žaisti mačus

Daugybę metų gyvuojantis „MOBA“ žanro žaidimas tikrai turi savų privalumų, tačiau kartu ir nemažai problemų, kurios dažniausiai yra susiję su pačiais žaidėjais. Vienas dalykas yra meistriškumo ir lygio klausimas, o kitas yra paprasčiausias nenoras žaisti, kuris dabar ir užkliuvo „Riot Games“. Dabar pradedama nauja praktika, kurios metu „League of Legends“ vartotojai, o tiksliau, pabėgliai arba „AFK“ (angl. away from keyboard) bus baudžiami net laikinu paskyrų suspendavimu.

„Riot Games“ studija išleido naujas nuostatas, kuriose „AFK“ žaidėjai arba bėgliai bus griežčiau baudžiami. Kaip pasirodo yra nemažai vartotojų, kurie pasiduoda anksčiau laiko ir taip specialiai sugadina mačus likusiems žaidėjams. Pasak „Riot Games“, naujoji sistema padės sumažinti tokių pažeidėjų skaičių, nes iki šiol su šia problema susidurdavo beveik 9 procentai likusiųjų vartotojų. Jeigu bus nusižengta šiems reikalavimams, populiari „MOBA“ nusprendė net taikyti ganėtinai griežtas taisykles.

Iki šiol tokie vartotojai buvo baudžiami paprasčiausiai prailginant jų mačo laukimo laiką, tačiau „League of Legends“ planuoja įvesti papildomas priemones tai yra „queue lockout‘s“. Kaip galima spręsti iš pavadinimo, tai pastarieji sulauks žinutės, kurioje bus pasakoma kiek laiko jie negalės pradėti ieškoti naujų varžybų. Baudos bus skirstomos atsižvelgiant ar tai yra pirmasis toks nusižengimas ar ne ir svyruos nuo 5 minučių ar 5 mačų iki 14-os dienų.

Panašu, kad šios nuobaudos paprasčiausiai nedings po kurio laiko, nes kaip teigia „Riot Games“ jos sumuosis ir žaidėjams reikės tiesiog sąžiningai atžaisti visus mačus iki galo. Tiesa, net patys kūrėjai neatskleidžia kokiu būdu bus sumuojamos baudos ir pagal kokius nusižengimus jos bus dalinamos. Dabar yra kalbama apie septynis lygius: nuo 1-o be apribojimų iki 7-o su 14-os dienų pašalinimu ir penkių žaidimų bauda penkiolikai minučių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas