Liūdnos žinios „PlayStation 4" ir „Xbox One" savininkams: laukiamiausio kitų metų žaidimo Jūs negausite

Rokas Gaidys

2021-06-25, 10:45 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Liūdnos žinios „PlayStation 4" ir „Xbox One" savininkams: laukiamiausio kitų metų žaidimo Jūs negausite

Jau kurį laiką buvo kalbama apie vieną iš įdomesnių „Ubisoft“ projektų ir tai tikrai nėra naujasis „Far Cry“ ar „Assassin‘s Creed“, o greičiau 2009-ųjų Holivudo hito „Įsikūnijimas“ kompiuterinė adaptacija. Tiesa, apie patį žaidimą nebuvo tiek daug žinoma, tačiau praėjusią savaitę vykusiame „E3“ jis pagaliau buvo pademonstruotas ir dar geriau yra tai, kad laukti nereikės taip ilgai, nes jis pasirodys jau kitais metais, tačiau čia ir baigiasi visos geros žinios senos kartos „Xbox“ ir „PlayStation“ konsolių savininkams.

Oficialiais duomenimis, „Ubisoft“ dukterinės studijos „Massive Entertainment“ naujausias projektas „Avatar: Frontiers of Pandora“ bus prieinamas „PlayStation5“, „Xbox Series“, „Amazon Luna“ ir „Stadia“ platformose. Ir priešingai nei visi kiti pasirodę seniau ar dar planuojami greitu metu išleisti žaidimai, „Įsikūnijimas“ jau nebeveiks „PlayStation4“ ir „Xbox One“ konsolėse. Tiesa, nebuvo pateikta papildomos informacijos apie asmeninius kompiuterius, bet čia tikriausiai viskas ir taip bus gerai.

Apie patį žaidimą sunku kažką papasakoti be to, kad jis bus iš pirmo asmens perspektyvos ir, kad jame bus valdomas vietinis Pandoros planetos gyventojas na‘vis, o apie istoriją taip pat nėra pateikta daug informacijos. Kodėl „Avatar: Frontiers of Pandora“ nebeveiks senos kartos konsolėse? Atsakymas į šį klausimą yra paprastas, nes jos tiesiog nebesugebės jo išvilkti grafiškai. Naujausias projektas yra kuriamas daugybės išteklių reikalaujančiame „Ubisoft Snowdrop“ variklyje, kuris leidžia parodyti žaidimo pasaulį visiškai kitaip. Reikia suprasti, kad jis neatrodys labai išskirtinai, bet jame bus gausu smulkių detalių visur. Paieškojus pavyzdžio, kuriame buvo aukojamos detalės dėl bendros grafikos tikriausiai būtų tų pačių „Ubisoft“ kurtas „Assassin‘s Creed: Odyssey“. Tikriausiai daugelis sutiks, kad tarp įdomesnių vietų ar misijų pačiame žaidimo pasaulyje taip ir nebuvo parodyta kažko daugiau, o reikėdavo keliauti pustuščiais regionais.

Panašu, kad „Ubisoft“ eilinį kartą skirs didžiulį dėmesį grafikai, tačiau kaip bus su istorija: ar ji bus pasverta, ar per daug ištempta nereikalingais dialogais ir paaiškinimais - čia jau paaiškės tik prieš kitų metų didžiąsias šventes. „Avatar: Frontiers of Pandora“ pasirodys jau 2022-ųjų gruodžio 16-tą dieną ir sprendžiant pagal pirmuosius pristatomuosius klipus atrodys tikrai įspūdingai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas