Neturite ką žaisti su draugais? Puikiai žinomas žaidimas netrukus suteiks tokią galimybę

Rokas Gaidys

2021-02-23, 16:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:44)

0 komentarų
Neturite ką žaisti su draugais? Puikiai žinomas žaidimas netrukus suteiks tokią galimybę

Dar pernai pasirodė trečioji „Watch Dogs“ dalis „Legion“, kurioje žaidėjams yra suteikiama proga sugrąžinti hakerių grupės „DedSec“ gerą vardą. Pats projektas yra skirtas vienam žaidėjui, bet panašu, kad kūrėjai jau kurį laiką dirbo su „multiplayer“ režimu ir dabar jie paskelbė, kad jau labai greitai jis pasirodys. Taip pat nėra svarbu ar jį žaidžiate su konsole ar asmeniniu kompiuteriu, nes šis režimas pasirodys jau kovo pradžioje visiems.

Visas „multiplayer“ dalinsis į kelis skirtingus režimus. Pirmajame bus galima tiesiog laisvai naršyti futuristiniame Londone kartu su draugais. Taip pat bus vadinamosios „co-op“ misijos, kurias galės žaisti nuo dviejų iki keturių žaidėjų. Na, o tiems, kurie norės daugiau veiksmo bus pridėtas „PvP“, kuriame bus galima kovoti su kitais „Watch Dogs: Legion“ savininkais „Spiderbot“ arenoje. Kiekviename režime bus galima kelti lygiu bei ranką, na kaip ir daugumoje kitų internetinių vaizdo žaidimų.

Taip pat, kaip jau galima suprasti, kad bus pridėta vadinamoji „Season Pass“ sistema, kurioje už papildomus pinigus bus galima gauti įvairaus turinio. Visi jos pirkėjai gaus papildomas dvi istorijos misijas jau kovo 9-tą dieną, tai yra „Guardian Protocol“ ir „Not in Our Name“. Panašu, kad tai nebus visi atnaujinimai šiais metais, nes „Ubisoft“ yra pasiryžę per visus šiuos metus pridėti dar daugiau „PvP“, „co-op“ režimų ir net naujų veikėjų.

Smagu matyti, kad visi, kuriems patiko „Watch Dogs: Legion“ turės progą dar kartą į jį sugrįžti ne tik dėl to, kad greitai pasirodys „multiplayer“ režimas, bet ir dėl to, kad bus galima atrasti kažką naujo. Greičiausiai būtų užtekę tiesiog galimybės naršyti po pasaulį, bet papildomos misijos ir internetinis režimas, kuriame galima žaisti su draugais tik dar labiau pagerino situaciją. Tiesa, nėra aišku kaip gerai visi nauji „multiplayer“ atnaujinimai veiks ir ar juose nebus sisteminių klaidų, bet faktas, kad „Ubisoft“ dar vis nepamiršo šio rudens hito išlieka.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas