„Pietų Parkas“ sugrįžta: paskelbta apie trečiąją žaidimo dalį

Rokas Gaidys

2021-08-09, 16:30

0 komentarų
„Pietų Parkas“ sugrįžta: paskelbta apie trečiąją žaidimo dalį

Ėjimais paremtos strategijos ar kovos nėra pats įdomiausias žanras žaidimų pasaulyje, bent jau man, tačiau kai yra kalbama apie „Pietų Parką“ (angl. „South Park“), mano nuomonė smarkiai pasikeičia. Tiek „Stick of Truth“, tiek „The Fractured But Whole“ tapo vienareikšmiškais hitais ir karaliavo top‘ų viršūnėse ir tikrai ne be reikalo, o dabar panašu, kad n metų besitęsiantis animacinis serialas sulauks dar vienos kompiuterinės adaptacijos.

„South Park“ kūrėjai Matt Stone ir Trey Parker pranešė, kad jie pasirašė milžinišką, 900 milijonų vertės sutartį, kuri dar ilgiau pratęs apdovanotą ir visų mylimą franšizę. Pasak „IGN“, sandoryje yra kalbama apie šešis sezonus, 14-ka filmų ir visiškai naują vaizdo žaidimą. Apie pastarąjį šiuo metu tikrai nėra žinoma daug, tiksliau tik tai, kad jis yra kuriamas. Pasak „Bloomberg“, šį kartą jį kurs pačių kūrėjų studija „South Park Studios“ ir apie jos veiklą bus galima sužinoti jau greitu metu.

Pastaruosius du „South Park“ žaidimus, tai yra „Stick of Truth“ ir „The Fractured But Whole“ kūrė „Ubisoft“. Būtent pirmoji dalis buvo puikiai įvertinta dėl to, kad išliko ištikima animaciniam serialui ir leido žaidėjams pamatyti „Pietų Parko“ pasaulį. Tuo tarpu, antroji dalis pasekė pirmtako pavyzdžiu ir taip pat susilaukė sėkmės, tačiau tos pačios studijos bandymas sukurti projektą, skirtą išmaniesiems, baigėsi nesėkme. Dabar yra įdomu pamatyti, ar naujasis projektas taip pat bus „RPG“ žanro ar kūrėjai pasiūlys iš viso kažką naujo.

Tiesa sakant, iki „Ubisoft“ prisilietimo, „South Park“ nebuvo vadinami aukšto lygio vaizdo žaidimais, todėl daugelis šią žinią turėtų priimti skeptiškai. Iš jų, du lenktynių projektai patyrė visišką fiasko, tačiau prie jų nedirbo net patys „Pietų Parko“ kūrėjai M. Stone ir T. Parker. Dabar, atsižvelgiant į tai, kad naująjį žaidimą kurs „South Park Studios“, galima teigti, kad pastarieji bus ženkliai aktyvesni pačiame kūrimo procese, todėl iš anksto jo nurašyti būtų tikrai nelogiška.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas