Planuojate pradėti žaisti PUBG? Kitais metais jus pasieks neįtikėtinos naujienos, sužinokite kokios

Rokas Gaidys

2021-12-10, 11:00

3 komentarai (-ų)
Planuojate pradėti žaisti PUBG? Kitais metais jus pasieks neįtikėtinos naujienos, sužinokite kokios

Prieš ketverius metus „PUBG“ tarsi per naktį užkariavo vaizdo žaidimų pasaulį. Iki tol buvo pasirodęs ne vienas panašaus pobūdžio „battleroyale“ projektas, bet pastarasis, priešingai nei pagrindiniai jo konkurentai, visą laiką buvo mokamas ir galbūt tai jam net pakenkė, tačiau tai jau labai greitai pasikeis. Kūrėjai oficialiai pranešė, kad jau ateinančiais metais „PUBG: Battlegrounds“ bus nemokamas visose platformose.

2017-aisiais startavęs „PUBG“ greitai tapo lyderiu populiariausių „Steam“ žaidimų sąraše ir netrukus pasiekė ir pagrindines konsoles, tai yra „PlayStation“ bei „Xbox“. Viskas buvo kaip ir gerai, tačiau tų pačių metų pabaigoje pasirodė pagrindinis „PUBG“ dominavimo „battleroyale“ žanre stabdis – „Fortnite“ ir nuo to laiko šis projektas liko pasirinkimu numeris „2“. Dar šią vasarą „PlayerUnknown“ pasikeitė pavadinimą į dabar naudojamą „PUBG Battlegrounds“.

Metų pradžioje „PUBG: Battlegrounds“ testavo naująjį savo modelį, tai yra žaidėjams kurį laiką buvo leidžiama jį parsisiųsti nemokamai ir panašu, kad jau ateinančių metų sausio 12 tai taps įprasta. Šiame sprendime daug logikos ieškoti nereikia, nes tikriausiai visi, kurie norėjo nusipirkti „PUBG“, tai jau senai padarė ir galbūt tai pridės pritraukti daugiau vis dar dvejojančių žaidėjų. Iš karto po šio pasikeitimo bus galima susikurti papildomą, naują ir mokamą „Battlegrounds Plus“ vartotoją su savais privalumais, kurio kaina bus 12.99 dolerio, tačiau pagrindinis žaidimas bus nemokamas.

Sausio 12-ąją senesni žaidėjai, nesvarbu, kurioje platformoje žaidžia, automatiškai gaus specialią „Commemorative Pack“ dėžę. Tą pačią dieną „Xbox“ ir „PlayStation“ savininkams nereiks papildomų prenumeratų žaisti „PUBG: Battlegrounds“ internete. Apskritai visas šis sprendimas yra tikrai priimtinas ir sveikintinas, o dabar reikia, kad daugiau studijų pasektų jų pavyzdžiu.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas