Populiariausi rugpjūčio mėnesio žaidimai Android telefonams: turite išbandyti ir jūs

Rokas Gaidys

2020-09-15, 15:45 (atnaujinta 2021-04-27, 00:39)

0 komentarų
Populiariausi rugpjūčio mėnesio žaidimai Android telefonams: turite išbandyti ir jūs

Žaidimas su „Android“ įrenginiais gerėja ir tobulėja ne savaitėmis, o dienomis ir panašu, kad kas pora mėnesių atsiranda vis daugiau naujų ir puikių programėlių „Google Play“ platformoje. Reikia suprasti, kad vieni mėnesiai programėlių atžvilgiu būna puikūs, o kiti nelabai. Nesvarbu ar žaidžiate visai ne daug ar tam skiriate net kelias valandas per dieną, mes Jums pasiūlysime du žaidimus, kurie pasirodė rugpjūtį ir yra nemokami bei tapo velniškai populiarūs.

„Brawlhalla“

Tai yra internetinis „PvP“ žanro žaidimas, kuris gali talpinti net 40 milijonų žaidėjų vienu metu (na bent jau taip teigia kūrėjai). 2D stiliaus žaidimas, kuriame yra duodamas pasirinkimas iš daugybės herojų. Iš pirmo žvilgsnio tai yra kažkas panašaus į „Mario Party“ ir „Super Smash Bros“ mišinį. Jame galima kovoti su priešininkais ar draugais įvairiuose rėžimuose: nuo vienas prieš vieną iki keturi prieš keturis ar net vienas prieš tris.

„Guardian Tales“

Tai nuotykių žaidimas/dėlionės tipo žaidimas su nemaža dalimi kitų žaidimų elementų. Pagrindinė užduotis jame yra išspręsti uždavinius ir galvosūkius ir po to keliauti po žaidimo pasaulį. Taip pat šioje programėlėje yra gausu kovos mechanikų, įvairių priešų, o ir pats žaidimas žiūrisi tikrai smagiai bent jau iš grafinės pusės. Taip pat jame yra „PvP“ rėžimas, kuriame yra galima kovoti su kitais žaidėjais. Čia galima rinktis net iš 50 herojų ir kiekvienas vartotojas gauna unikalią pilį sau. „Guardian Tales“ žaidžiasi tikrai neblogai, nepaisant to, kad yra nemokamas „Google Play“ parduotuvėje.

Abu žaidimai yra nemokami „Google Play“ ir juos parsisiųsti galima jau nuo rugpjūčio mėnesio. Asmeniškai man smagesnis ir įdomesnis pasirodė „Brawhalla“, tačiau ir „Guardian Tales“ pasirodė neblogai. Galbūt tam padėjo tai, kad „Brawhalla“ galima žaisti su draugais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas