„Rockstar Games“ ir toliau žaidžia gerbėjų nervais: aiškėja naujos detalės apie „GTA Remastered“ trilogiją

Rokas Gaidys

2021-10-06, 12:00

0 komentarų
„Rockstar Games“ ir toliau žaidžia gerbėjų nervais: aiškėja naujos detalės apie „GTA Remastered“ trilogiją

„Grand Theft Auto“ pakeitė daugelio požiūrį kaip turi atrodyti atviro pasaulio vaizdo žaidimas ir tai padarė dar šio tūkstantmečio pradžioje pristatydami „GTA 3“, „Vice City“ ir „San Andreas“. Kiekvienas projektas tarsi atstovavo pagrindinius Jungtinių Amerikos valstijų miestus, tai yra Niujorką, Majamį ir Los Andželą, o ir vėlesnėse versijose buvo sugrįžta į kai kuriuos iš jų. Žinoma, kad dabar daugelis su nekantrumu laukia „Grand Theft Auto 6“, kuris turėtų franšizę sugrąžinti į daugelio mėgstamą „Vice City“, tačiau iki jo pasirodymo dar palūkėti teks ilgai, bet vis dažniau pasirodo informacija, kad anksčiau minėtoji trilogija turėtų pasirodyti visai greitai.

Pasak „Videotech“ pateikiamos informacijos, „Rockstar Games“ programėlės asmeniniuose kompiuteriuose kodai visai nesenai buvo papildyti keliomis eilutėmis, kurios yra tiesiogiai nutaikytos į „Grand Theft Auto 3“, „Grand Theft Auto: Vice City“ ir „Grand Theft Auto: San Andreas“. Tikriausiai daugelis nesame programuotojai, tačiau atsižvelgiant į tai, kad galbūt pastaroji trilogija egzistuoja, greičiausiai studija ruošiasi jų išleidimui. Tiesa, tai tikrai nepatvirtina, jog žaidimai iš viso pasirodys, bet „Videotech“ užtikrintai teigia, kad jie yra perdaryti per oficialią „Unreal Engine“ platformą.

„Videotech“ patvirtino, kad nuolatos stebi „Rockstar Games“ programėlės kodą nuo pat rugsėjo ir pabrėžia, kad panašiai buvo pasielgta su „Red Dead Redemption 2“ asmeninių kompiuterių versija, tačiau tada niekas į tai nekreipė dėmesio. Viena iš galimų išleidimo datų gali būti spalio 22-oji, tai yra „Grand Theft Auto 3“ 20-osios metinės arba tada trilogijos „remastered“ versija bus oficialiai pristatyta visiems. Tiesa, daugelis tikrai laukia „Grand Theft Auto 6“, tačiau gali būti, kad dar iki jo išvysime ir žaidimus, kurie pakylėjo „Rockstar Games“ į vienus iš industrijos lyderių. Jeigu tai bus padaryta, tai sekantis jų projektas tikrai turėtų būti „Red Dead Redemption“ pirmosios dalies asmeninių kompiuterių versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas