„Star Wars: Eclipse“ belaukiant: kas iki šiol yra žinoma apie itin ambicingą projektą?

Rokas Gaidys

2021-12-15, 13:10

0 komentarų
„Star Wars: Eclipse“ belaukiant: kas iki šiol yra žinoma apie itin ambicingą projektą?

Prieš daugiau nei trejus metus „Heavy Rain“ kūrėjai „Quantic Dream“ pristatė dar vieną bandymą išleisti žaidimą, kuris būtų paremtas vien istorijos pasakojimu ir žaidėjų pasirinkimais, o ne pačiu žaismu. Taip gimė tada dar „PlayStation 4“ ekskliuzyvas „Detroit: Become Human“, kuris buvo net labai teigiamai priimtas kaip tik kokių 10-ies valandų trukmės žaidimas, tačiau iš karto po to kūrėjai labai ilgam dingo iš akiračio. Dabar kaip ir aišku prie ko buvo dirbama visą šį laiką, nes jie sugrįžta ir pristato tikriausiai ambicingiausią savo visų laikų kūrinį „Star Wars: Eclipse“. Kas apie jį yra žinoma?

Pirmiausia, jau kurį laiką buvo spekuliuojama, kad „Quantic Dream“ kuria kažką, kas tikrai yra susiję su „Žvaigždžių Karais“. Panašiai kaip ir praėjusiuose studijos projektuose, čia taip pat bus pasakojama istorija su daugybe istorijos vingių bei galimybe daugybę kartų pereiti jį iš naujo. Kaip teigia kūrėjai, „Star Wars: Eclipse“ praplės ir taip jau milžinišką franšizės visatą, tiksliau, supažindins su nauju jos regionu, tai yra pakraštyje įsikūrusiu „Outer Rim“, kuriame bus dar negirdėtų planetų su dar anksčiau nematytais gyventojais.

Akivaizdu, kad veiksmas vyks „Žvaigždžių Karų“ visatoje, tačiau anksčiau nei buvo pasakota Holivudo juostose, bet ne taip senai kaip „Knights of the Old Republic“, o vos kelis šimtus metų prieš pirmąjį franšizės filmą, tai yra „Pavojaus Šešėlį“. Po oficialaus „Disney“ ir „Žvaigždžių Karų“ susijungimo pastarasis laikotarpis gavo pavadinimą „High Republic“ ir tai bus pirmasis kartas kai jis bus pademonstruotas nebe tik knygose ar komiksuose.

Apskritai, dabar yra neblogas metas būti „Žvaigždžių Karų“ fanu, nes jau dabar yra paskelbta apie „Knights of the Old Republic Remake“, „Lego Star Wars: The Skywalker Saga“, „EA“ kuriamą „to Star Wars: Jedi Fallen Order“ tęsinį ir kažką, ką „Ubisoft“ vis dar laiko po paslapties šydu, o dabar dar buvo pristatytas ir „Quantic Dreams“ projektas. Tiesa, iki pastarojo pasirodymo reiks palaukti dar nemažai, nes bent jau dabar pasirodė informacija, kad jo kūrimo procesas užtrūks dar 3-4 metus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas