Vienas ikoniškiausių visų laikų vaizdo žaidimų sulauks Holivudo adaptacijos

Rokas Gaidys

2021-05-27, 08:55

0 komentarų
Vienas ikoniškiausių visų laikų vaizdo žaidimų sulauks Holivudo adaptacijos

„Valve“ studija nedažnai pristato kažkokią vaizdo žaidimų naujieną, bet kai tai padaro dauguma sugniaužę kvapą stebi jų projektus. Tiesa, paskutiniu metu jų tikrai nėra daug, tiksliau be pernai pasirodžiusio „Half-Life: Alyx“, nieko naujo šiame fronte kaip ir nebuvo pristatyta, o ištikimiausi studijos fanai kartelę yra užkėlę tikrai aukštai. Greičiausiai visi nori „Half-Life 3“, bet vilčių, kad jis pasirodys tikrai nėra daug. Tačiau vakar buvo paskelbta, kad yra kuriamas kitos populiarios franšizės, tai yra „Portal“ filmas.

Panašu, kad ši „Valve“ franšizė yra paprasčiausiai per gera proga Holivudui praleisti ir jai vadovauti buvo paskirtas vienas iš žinomiausių pasaulyje režisierių, „Žvaigždžių karai: Galia Nubunda“ ir „Neįmanoma misija“ filmų režisierius J.J. Abrams. Jis pranešė, kad šiuo metu jis kartu su „Warner Bros“ studija rašo scenarijų būtent naujam „Portal“ filmui. Šia naujiena jis pasidalino naujausiame savo interviu su „IGN“, tačiau daugiau detalių apie būsimąjį projektą jis kaip ir nepateikia.

Nuo paskutinės žaidimo dalies praėjo beveik 10 metų, o nuo „Steam“ įkūrėjo G. Newell pranešimo, kad jie ieško galimybių sukurti vaizdo žaidimą iš kurios nors populiarios franšizės, praėjus daugiau nei 8-iems, panašu, kad pagaliau šis pažadas bus ištesėtas. Tiesa, daugiau informacijos apie būsimą filmą nebuvo pateikta, o tai reiškia, kad net nėra aišku ar pasirodys pagrindinė franšizės herojė Chell.

Paskutiniais metais buvo išleista ne vieno populiaraus vaizdo žaidimo adaptacija. Jau dabar yra žinoma, kad „Uncharted“ yra sėkmingai kuriamas, „Netflix“ ir toliau dirba su antruoju „The Witcher“ sezonu, visai nesenai pasirodė „Mortal Kombat“ adaptacija. Dabar yra įdomu sužinoti kaip pagrindines žaidimo idėjas perteiks „Valve“ ir „Warner Bros“ ir galbūt tai paskatins šią vaizdo žaidimų studiją pagaliau išleisti „Portal 3“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas