Aukščiausios kokybės garsas už žemiausią įmanomą kainą: „Soundcore“ siūlo daugelio pamėgtus produktus įsigyti už išskirtinai žemą kainą, nepraleiskite progos

Partnerio turinys

2023-11-12, 11:40 (atnaujinta 2023-11-12, 11:46)

0 komentarų

Nuolat tobulėjančioje garso technologijų srityje belaidės ausinės tapo permaininga inovacija, iš naujo apibrėžiančia mūsų garso pojūčius ir supratimą. Įvairiausius garso produktus kuria daugelis bendrovių, o vartotojui surasti geriausią pasirinkimą kartais tampa tikru iššūkiu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aukščiausios kokybės garsas už žemiausią įmanomą kainą: „Soundcore“ siūlo daugelio pamėgtus produktus įsigyti už išskirtinai žemą kainą, nepraleiskite progos

Kompanijai „Anker“ priklausantis prekės ženklas „Soundcore“ debiutavo dar 2014 metais, o per beveik dešimt metų spėjo užsitikrinti daugelio pirkėjų simpatijas. Šios bendrovės produktai dažnai pasižymi kiek žemesne nei įprasta kaina, tačiau už ją pasiūlo išties puikius produktus.

Šiandien siūlome pažvelgti į tris skirtingus „Soundcore“ sukurtus garso įrenginius. Jeigu ieškote belaidės kolonėlės, ausinių ar ausinukų – tuomet šis tekstas kaip tik jums. Verta prisiminti, jog šiuo metu vyksta Vienišių dienos išpardavimai, kas leis visus tekste minimus produktus įsigyti pigiau nei įprastai.

„Soundcore Motion X500“ belaidė garso kolonėlė

Vienas naujausių „Anker“ priklausančio prekinio ženklo produktų – tai naujoji „Motion X500“ belaidė kolonėlė. Pirkėjams ji prieinama trijų skirtingų spalvų – juodos, mėlynos bei rožinės, o „Soundcore“ teigia, kad tai portabiliausia erdvinio garso kolonėlė pasaulyje. Ir sunku būtų nesutikti.

Naujosios „Soundcore Motion X500“ belaidės kolonėlės matmenys siekia 191 x 81 x 228 mm, o jos svoris – tik 1,627 kilogramo. Šis produktas rasime tris pilno diapazono garsiakalbius – vienas iš jų nukreiptas į kairę, kitas – dešinę, o trečiasis – į viršų, kas ir leidžia sukurti erdvinį garsą. Į šį modelį įmontuoti skaitmeniniai stiprintuvai gali pasiūlyti iki 40W galios, kurios, „Anker“ teigimu, pakanka, kad patalpa būtų užpildyta detaliu erdviniu 3D garsu.

Čia rasime ir aukščiausios klasės skaitmeninio signalo procesorių (DSP), kuris suderintas taip, jog garsas būtų tikslus, o aukštų dažnių diapazonas būtų itin aiškus. Siekiant užtikrinti didesnį žemų dažnių diapazoną, „Soundcore Motion X500“ turi du pasyvius radiatorius, kurie sustiprina žemus dažnius.

Verta paminėti ir tai, jog šis „Soundcore“ produktas palaiko LDAC, AAC kodekus, o specialioje programėlėje rasite ir daugybę nustatymų galimybių. Dabar šią kolonėlę galima įsigyti tik už 130,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„Soundcore Space One“ belaidės ausinės

Ieškantys belaidžių ausinių – turėtų atkreipti dėmesį į „Soundcore Space One“ modelį. Tai vienas naujausių „Anker“ dukterinės bendrovės produktų, o dabar dar ir parduodamas už ypatingą kainą. Visų pirma, pirkėjams šis modelis prieinamas šviesiai mėlynos, kreminės bei juodos spalvos.

Naujosios „Space One“ belaidės ausinės pasiūlys jums atnaujintą triukšmo slopinimo galimybę, o pats gamintojas teigia, jog šis įrenginys gali pašalinti net iki 98 proc. aplinkos triukšmo. Tačiau tai ne vienintelis šio „Soundcore“ produkto privalumas. Šios ausinės taip pat palaiko „Hi-Res“ garsą bei pasiūlys LDAC kodeką.

Skelbiama, jog belaidės ausinės aprūpintos talpiomis baterijomis, kurių turėtų pakakti net 55 valandoms. Tiesa, jeigu naudosite triukšmo slopinimo galimybę šis skaičius sumažėja iki 40. Kaip bebūtų, tai ką siūlo „Soundcore“ ir dar už tokią žemą kainą – tiesiog fantastiška. Ir lyg to būtų negana, 5 minučių įkrovimas leis mėgautis muzika 4 valandas.

Dabar šias „Soundcore“ sukurtas belaides ausines galima įsigyti tik už 85 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti ir nuolaidos kodo - SOUNDCORE2023.

„Soundcore Liberty 4 NC“ belaidžiai ausinukai

Belaidžiai ausinukai įgauna vis didesnį populiarumą, o puikų produktą turi ir „Soundcore“. Naujosios „Liberty 4 NC“ dabar parduodamas net penkių skirtingų spalvų – tai juodos, šviesiai mėlynos, tamsiai mėlynos, baltos ir rožinės. Tinkamiausią atspalvį, neabejotinai, ras kiekvienas.

Kaip ir „Space One“, taip ir šie belaidžiai ausinukai pasiūlys jums atnaujintą triukšmo slopinimo galimybę, o pats gamintojas teigia, jog šis įrenginys gali pašalinti net iki 98,5 proc. aplinkos triukšmo. Skaičius dar įspūdingesnis. Čia naudojami 11 m draiveriai, o taip pat yra ir „Hi-Res“ garso palaikymas.

Sklandžią „Soundcore Liberty 4 NC“ belaidžių ausinukų sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu užtikrins „Bluetooth 5.3“ technologija. Gamintojas taip pat žada ir įspūdingą baterijos tarnavimo laiką – net 10 valandų, o įkrovimo dėkliukas pridės ir dar 50. „Soundcore“ teigimu, 10 minučių įkrovimas leis mėgautis muzikas dar 4 valandas. Žinoma, verta paminėti ir belaidžio įkrovimo galimybę.

Dabar šiuos puikius belaidžius ausinukus galima įsigyti vos už 76,50 eurų, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo SOUNDCORE2023.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas