Neįsigyti neįmanoma: naujos kartos „Xiaomi” belaidės ausinės - vos €18,26

Ignas Petrikonis

2021-02-05, 18:50 (atnaujinta 2021-05-08, 14:30)

0 komentarų
Neįsigyti neįmanoma: naujos kartos „Xiaomi” belaidės ausinės - vos €18,26

Prieš porą metų „Xiaomi” dukterinė kompanija pristatė visiškai belaides „Redmi AirDots” ausines, kurios Kinijoje kainavo vos 12 eurų. Taigi nenuostabu, kad jo buvo perkamos kaip karštos bandelės - gamintojui per keletą mėnesių pavyko parduoti net 3 milijonus vienetų. Parėjusių metų balandį bendrovė ausinukus truputį atnaujino pagerinusi jų ryšį su telefonu (produktas vadinosi „Redmi AirDots S”), o ne taip seniai buvo pristatyta visiškai nauja jų karta - „Redmi AirDots 2”.

Šiuo metu paspaudę šią nuorodą ir „Xiaomi Redmi AirDots 2” galite įsigyti vos už 18,26 euro. Į kainą įskaičiuotas siuntimas, o maža prekės vertė užtikrins, kad nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

Daugiau apie „Redmi AirDots 2”

Ausinės šįkart aprūpintos 7,2mm skersmens garsiakalbiais, kurie garantuoja geresnius žemuosius dažnius ir geriau atkuria subtilius aukštus tonus. Taip pat pagerinta pokalbių kokybė - nuo šiol kalbant su pašnekovu pašalinamas aplinkos triukšmas, todėl susikalbėti taps paprasčiau.

Svarbiausias atnaujinimas, lyginant su pirmos kartos „Redmi AirDots” - visiškai nauja Bluetooth 5.0 mikroschema, pakeitusi jau senstelėjusią Bluetooth 4.2. Tai lems, jog garsas ausinėse netrūkinės, bus geresnės kokybės ir bus galima klausytis muzikos toliau nutolus nuo telefono. Dainas perjungti ir atsiliepti į skambučius galima ant ausinių esančiais lietimui jautriais mygtukais.

Visos kitos specifikacijos praktiškai identiškos „Redmi AirDots S”. Kiekvienas iš ausinukų sveria vos 4,1g ir pakuotėje atkeliauja su skirtingo dydžio guminėmis pagalvėlėmis - tai padės užtikrinti geresnį dėvėjimo komfortą.

Kalbant apie bateriją, ausinės be pertraukos gali groti 4h, tačiau akumuliatorių turintis dėklas grojimo trukmę padidina iki 12h. „AirDots 2” taip pat turi IPX4 atsparumo aptaškymui sertifikatą.

Apibendrinant gamintojas šįkart sužaidė saugiai - paėmė vykusį produktą ir ištaisė tai, kuo labiausiai skundėsi vartotojai. Kitaip tariant, skanus pyragas tapo dar skanesnis, o jo kaina beveik nepakilo.

Kaip jau minėjome, šiuo metu paspaudę šią nuorodą ir „Xiaomi Redmi AirDots 2” galite įsigyti vos už 18,26 euro. Į kainą įskaičiuotas siuntimas, o maža prekės vertė užtikrins, kad nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas