LG pristatė itin keistą muzikos grotuvą: naujasis produktas pasiūlys už skaidraus OLED ekrano įmontuotus vakuuminių lempų garsiakalbius

Artūras Nalivaiko

2024-01-07, 12:07

0 komentarų

Kiekvienų metų sausis yra ypatingas technologijų gerbėjams ir entuziastams. Ne išimtis ir 2024 metų pradžia, kuomet Las Vegase įvyks kasmetinė CES (ang. Consumer Electronics Show) paroda, kurioje išvysime daugybę inovatyvių produktų. Tačiau šio renginio metu pristatomos ir įvairios keistenybės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
LG pristatė itin keistą muzikos grotuvą: naujasis produktas pasiūlys už skaidraus OLED ekrano įmontuotus vakuuminių lempų garsiakalbius

Las Vegase įvyksianti technologijų paroda oficialiai startuos tik sausio 9 dieną, tačiau įvairios naujienos iš CES 2024 parodos atskrieja jau dabar. Žinoma, šio renginio metu bus pristatyta pačių įvairiausių produktų, o visų dėmesį jau spėjo patraukti ir naujausias LG įrenginys.

Kompanijos atstovai oficialiai pademonstravo „LG DukeBox“ – tai hibridinis muzikos grotuvas ir tuo pačiu savotiškas televizorius. Žvelgiant į šio prototipinio produkto nuotraukas, nesunku įžvelgti subtilų dizainą, tačiau net neabejojame, kad daugiausiai dėmesio jis sulauks ne dėlto.

„LG DukeBox“ yra 360 laipsnių garsiakalbis su permatomu OLED skydeliu priekyje, kuriame matomas viduje esantis elektroninis stiprintuvas. Permatomi OLED ekranai naudojami jau ne pirmus metus, tačiau ši technologija dar tik žengia pirmuosius žingsnius rinkoje.

LG atstovų teigimu, šiame specifiniame grotuve esantis ekranas gali būti naudojamas filmams žiūrėti arba „sukurti jaukią židinio atmosferą, kai tarp mirgančių liepsnų matomas vakuuminis vamzdis“. Nesunku nuspėti, kad „DukeBox“ pasiūlys šviesas, kurios reaguoja į garsą, ką galima pamatyti ne tik „Aliexpress“ parduodamuose produktuose, bet ir milijonuose pigių stiprintuvų, taip pat gitarų stiprintuvuose ir pan.

Verta pastebėti, jog tai nėra pirmas kartas, kuomet LG nusprendžia pademonstruoti televizoriaus ir garsiakalbių kombinaciją. Praėjusiais metais kompanijos atstovai buvo pristatę „StanbyMe Go“ produktą. Panašų sprendimą kadaise demonstravo ir „Samsung“ atstovai.

Kaip bebūtų, naujasis „LG DukeBox“ yra kol kas tik koncepcinis modelis, o ne prekybai paruoštas produktas. Šio įrenginio kaina, žinoma, nėra atskleidžiama, o taip pat nėra žinoma ir kada toks prietaisas bus pasiūlymas ir ar jis apskritai kada nors pasirodys prekyboje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas