Naujieji „OnePlus“ ausinukai patiks daugeliui: pasiūlys dvi svarbiausias funkcijas už patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2021-07-19, 11:55 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
Naujieji „OnePlus“ ausinukai patiks daugeliui: pasiūlys dvi svarbiausias funkcijas už patrauklią kainą

Kinijos kompanija „OnePlus“ pastaruoju metu susilaukia nemažai kritikos dėl susijungimo su „Oppo“, tačiau nepaisant to, tai nėra vienintelė naujiena iš šio gamintojo stovyklos. Lietuvių pamėgta įmonė per pastaruosius metus pristatė ne tik gerokai daugiau išmaniųjų telefonų, bet pademonstravo ir belaidžius ausinukus.

„OnePlus Nord 2” premjera numatyta liepos 22 dieną, todėl tikėtina, kad tą pačią dieną bendrovė parodys ir „OnePlus Buds Pro” įrenginį. Interviu metu, portalui CNET, „OnePlus” tyrimų ir plėtros vadovas sakė, kad belaidės ausinės pasižymės „adaptyviu triukšmo slopinimu”, naudojant 3 mikrofonus, kurie pagal poreikį dinamiškai reguliuos triukšmo slopinimo lygį. Konkrečiai, triukšmo slopinimas gali būti nuo 15 iki 40 dB.

Naudojant įkrovimo dėklą ir išjungus triukšmo slopinimą „OnePlus Buds Pro” baterija veiks 38 valandas. Nepamirškite greitojo įkrovimo funkcijos, 10 minučių pakanka, kad ausinės veiktų dar 10 valandų. Yra ir belaidis įkrovimas, tačiau jo galia - tik 2 vatai.

Tikimasi, kad „OnePlus Buds Pro” konkuruos su „AirPods Pro” ir „Samsung Galaxy Buds Pro”, o jų kaina sieks apie 200 JAV dolerių. Kol kas tai viskas, ką galima žinoti apie naująsias „OnePlus” ausines. Laukiame kitos savaitės ir, galbūt, sužinosime viską apie naująjį gaminį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas