„Realme“ pristatė du naujus „Narzo 70“ serijos telefonus: oficialiai debiutavo naujieji „Narzo 70“ ir „Realme Narzo 70x“, kurie bus prieinami už žemą kainą

Lukas Snarskis

2024-04-25, 19:55

1 komentaras

„Realme“ šiemet jau spėjo pristatyti nemažai naujų išmaniųjų telefonų, tačiau sustoti kol kas neketina. Dar antroje kovo pusėje debiutavo pirmasis „Narzo 70“ serijos modelis, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Realme“ pristatė du naujus „Narzo 70“ serijos telefonus: oficialiai debiutavo naujieji „Narzo 70“ ir „Realme Narzo 70x“, kurie bus prieinami už žemą kainą

Kaip ir buvo tikėtasi, „Realme“ pristatė ir dar du „Narzo 70“ serijos išmaniuosius telefonus. Kompanijos vadovai oficialiai pademonstravo naujuosius „Narzo 70“ ir „Realme Narzo 70x“ modelius, kurie pirkėjams bus pasiūlyti už itin patrauklią kainą.

Realme Narzo 70

Išmanusis telefonas turės 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Narzo 70“ modelyje naudojamas ekranas pasiūlys 1 200 nitų maksimalų ryškumą, o čia taip pat pritaikyta „Rainwater Smart Touch“ technologija.

Naujasis „Realme Narzo 70“ veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi ir turės iki 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Išmanusis pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Realme UI 5.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme“ technikai šio įrenginio nugarėlėje įmontavo dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Didžiuliame apskritime taip pat įmontuotas ir 2 MP gylio sensorius. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

„Narzo 70“ modelio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, per 27 minutes bus galima įkrauti 50 proc. šio akumuliatoriaus, o pilnas įkrovimas truks 61 minutę. Verta paminėti ir tai, jog telefonas turi po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje briaunoje – ausinių lizdą.

Šis įrenginys bus prieinamas mėlynos ir žalios spalvų, o pigiausias jo modelis kainuos maždaug 180 eurų. Už šią kainą pirkėjai gaus 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties turintį variantą.

Realme Narzo 70x

Naujasis „Realme Narzo 70x“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 625 nitų maksimaliu ryškumu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6100+“ procesoriumi bei turės iki 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog operatyviąją atmintį bus galima praplėsti virtualiu būdu, pasitelkiant programinę įrangą, kas suteiks papildomus 12 GB.

„Realme Narzo 70x“ nugarėlėje įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Išmanusis telefonas taip pat turi ir 2 MP gylio sensorių. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe.

Šis išmanusis kainuos nuo 135 eurų, o už šią kainą pirkėjai gaus variantą su 4 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Pirkėjai galės rinktis iš dviejų spalvų – mėlynos arba žalios.

1 komentarų

Gintaras

Kas istto,kad realmi, kaip ir xiaomi leidžia niekuo nesiskirencius telefonus,tai praeinami aparatai, nieko neuzkabindami.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas