Praverta „Bose“ paslapčių skrynia: dar šiemet gali debiutuoti naujos belaidės ausinės, aiškėja pirmosios savybės

Belaidžių ausinių rinkoje yra keletas lyderių, o tarp jų patenka ir „Bose“, kuri savo asortimente turi įvairiausių modelių. Savo produktų kokybe garsėjanti bendrovė jau kuria ir naują modelį, o dabar aiškėja ir pirmoji informacija apie tai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Praverta „Bose“ paslapčių skrynia: dar šiemet gali debiutuoti naujos belaidės ausinės, aiškėja pirmosios savybės

Garso įrangą gaminanti JAV bendrovė „Bose“ dažniausiai neatsiduria gandų sūkuryje ir savo naujausius produktus geba išlaikyti paslaptyje. Tačiau Kuba Wojciechowski sugebėjo praverti kompanijos paslapčių skrynią ir pasidalino dar nepristatytų „QuietComfort Ultra“ belaidžių ausinių nuotrauka.

Nors apie naujausias „Bose“ ausines informacijos beveik nėra, tačiau žinoma tai, jog jos turės triukšmo slopinimo funkcija. Tai iš esmės yra vienintelė savybė, kuri yra žinoma. Šaltinių teigimu, naujosios „QuietComfort Ultra“ yra ankstyvojoje gamybos stadijoje.

„Bose“ triukšmo slopinimo funkcija tobulėja su kiekviena ausinių pora, todėl tikėtina, kad „QuietComfort Ultra“ modelis taip pat pasiūlys ženklų patobulinimų. Nutekinta šių „Bose“ ausinių nuotrauka atskleidžia ir tai, jog dešinėje pusėje bus įmontuotas USB-C įkrovimo lizdas, o kairėje pusėje galima matyti du mygtukus ir „Bose“ logotipą. Kol kas nėra aišku ar „Ultra“ palaikys jutiklinius valdiklius kartu su mygtukais.

Panašu, jog naujosios „Bose“ belaidės ausinės nepasiūlys ir vyrių, kurie leidžia sulenkti ausines, kuomet jos nenaudojamos. Toks sprendimas buvo panaudotas „QC 35 II“, tačiau, panašu, šiemet jo gali būti ir atsisakyta. Nežinomea ir kokius „Bluetooth“ kodekus palaikys ausinės, bet jei tai bus kažkas panašaus į „QuietComfort 45“ – tai reikštų, jog „QuietComfort Ultra“ pasiūlys SBC ir AAC palaikymą.

Tikėtina, kad šios „Bose“ ausinės gali debiutuoti dar šiemet. Vertėtų pastebėti ir tai, jog „Bose“ yra linkusi pristatyti naujas belaides ausines kas keletą metų. „QuietComfort 45“ modelis debiutavo 2021 metų rugsėjį, „Bose Noise Cancelling Haadphones 700“ buvo pristatytos 2019 metų kovą, o „QuietComfort 35 II“ prekybos vietose pasirodė 2017 metų spalį.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Stasys

Turėjau tas bose ausines .Po sąv.nulūžo kairysis ausinių laikiklis.Atsiuntė naują.Po mėn.pradėjo luptis pagalvėlių dažai.Po dviejų mėn.pradėjo džergžti viena ausinė. Sumokėjau kosminius pinigus,o nusipirkau tikrą šlamštą.Ir dar Bose.Išmečiau į šiukšlyną.Pirkau Klaipėdos Aviteloje .

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas