Išpardavimų penktadienis tęsiasi: stebinančios kokybės el. dviračiai už neįtikėtinai žemą kainą

Partnerio turinys

2021-11-26, 15:40

1 komentaras
Išpardavimų penktadienis tęsiasi: stebinančios kokybės el. dviračiai už neįtikėtinai žemą kainą

Elektriniai dviračiai, kaip ir paspirtukai, jau seniai nebėra brangus malonumas. Jais užverstas internetas, o neturėjimas tokio produkto savo asortimente daugeliui kiniškų technologijų kompanijų prilygtų kvailystei. Tačiau problema tame, jog tie visi pigūs produktai yra daugiau mažiau panašūs - panašiai kainuoja, turi panašius trūkumus ir netgi atrodo kone identiškai. Taigi, ką belieka daryti tiems, kas nori kažko kokybiškiau ir ypatingiau?

„Juodojo penktadienio“ proga šiandien turime du pasiūlymus, kurie atkeliauja iš mūsų partnerio „Tomtop“. Šiandien galite įsigyti „HIMO“ elektrinius dviračius už ypatingą kainą, o mes jums atrinkome geriausius pasiūlymus:

„HIMO Z16” dabar galite įsigyti vos už 449,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Antroji opcija – „HIMO C20“, kuris dabar kainuoja 539,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Žemiau galite rasti daugiau informacijos apie abu šiuos dviračius.

„Himo Z16”

„Himo Z16” pasižymi trigubai sulankstomu dizainu - sulenkiamas ne tik rėmas, bet ir vairo rankenos bei pedalai. Beje, dviratis pasižymi aliuminio konstrukcija, kuri yra ganėtinai lengva - daiktas sveria 22,5 kg. Tai ne tik lengvina transportavimą, bet ir leidžia sutaupyti baterijos energijos.

Kaip ir dauguma tokio tipo produktų, „Himo Z16” turi LCD ekraną, kuriame rodo veikimo parametrus - baterijos įkrovimą, greitį, galimą nuvažiuoti atstumą ir panašią informaciją. Skydelis atsparus vandeniui - turi IPX7 sertifikatą.

Dviratis gali būti naudojamas 3 skirtingais režimais: visiškai elektrinis, mynimas padedant elektros motorui ir visiškai fizine jėga paremtas važiavimas. Vienu įkrovimu visiškai elektriniu režimu „Himo Z16” gali nuvažiuoti 55 km, o jei nuspręsite padėti jam pedalais, atstumas pailgės iki 80 km. Gamintojas dviratyje montuoja automobilių klasės ličio jonų akumuliatorių, kuris gali būti visiškai įkrautas per 5h.

Siekiant užtikrinti saugumą, „Himo Z16” aprūpintas dviguba diskinių stabdžių sistema, kad yra ganėtinai neįprasta, nes dauguma elektrinių dviračių naudoja būgninius stabdžius gale. „Z16” taip pat apginkluotas dėvėjimuisi atspariomis „CST” tipo padangomis, kurias galima rasti ir profesionaliuose elektriniuose dviračiuose. Jos užtikrina gerą sukibimą ir pagerina stabdymą. Kad vartotojui nebereikėtų niekuo rūpintis, dviratis turi gamykliškai įrengtus priekinį ir galinį žibintus bei atšvaitus.

„HIMO C20”


„HIMO C20” dizainas yra užpatentuotas ir pasižymi lengvu, sulankstomu 20 colių rėmu, suteikiančių stabilumo važiuojant. Jei nuspręsite dviratį kažkur transportuoti, apsidžiaugsite sužinoję, jog susilanksto ne tik rėmas, bet ir vairo rankenos, o nedidelis 21,1kg svoris užtikrins, jog bekilnodami šį daiktą neįsigysite stuburo išvaržos.

Beje, „Xiaomi” dizaineriai sugalvojo labai įdomią funkciją – ištraukę dviračio sėdynę, galėsite ją panaudoti kaip pompą pripūsti padangoms. Taigi, galėsite būti ramūs, jog neliksite stovėti nežinia kur, išsileidus padangai.

„C20” siūlo 2 skirtingus važiavimo režimus – 100% paremtą dviratininko fizine jėga ir padedamą elektros motoro. Rėme paslėpta 10Ah baterija garantuos net 80km siekiantį nuvažiuojamą atstumą, o galingas 250W elektros motoras – iki 25km/h greitį. Apie greitį ir baterijos įkrovą praneš ant vairo sumontuotas ekranas.

Kita vertus, elektros motoro buvimas tikrai nereiškia, jog „HIMO C20” nėra visavertis dviratis. 6 bėgių „Shimano” sistema, paremta priekyje ir gale esančiais krumpliaračiais, leis dviračiu kopti į įkalnes ir tinkamai pasirinkti mynimo pasipriešinimą. Be to, kadangi visi dviračio komponentai atitinka „IPX5” atsparumo standartą, nereikės baimintis, jei jums bevažiuojant užklups lietus.

„Xiaomi” jos produktų saugumas visada buvo didelis prioritetas. Ne veltui „HIMO C20” buvo aprūpintas 4m šlapio stabdymo stabdžiu ant galinio ir net 6m ant priekinio rato. Taip pat dviračio priekyje ir gale sumontuoti LED žibintai, tad neturėsite jokių rūpesčių planuodami romantišką pasivažinėjimą vakare.

Pratęsiant saugumo temą, Kinijos milžinas elektrinę transporto priemonės dalį apsaugojo nuo per didelės įtampos, perkrovimo, trumpojo jungimo bei temperatūros pokyčių. Taip pat įdiegtos tokios funkcijos kaip automatinis išsijungimas ir įtampos lygio suvienodinimas.

Apibendrindamas galiu daryti išvadą, jog „Xiaomi” su „HIMO C20” tik dar vieną kartą įrodė, kodėl jai pavyksta pasiekti tokių puikių rezultatų. Kokybiška elektrinė transporto priemonė, galinti vienu įkrovimu nuvažiuoti net 80km, ir kainuojanti mažiau už kokybišką tradicinį dviratį yra tikras saldainiukas didmiesčių gyventojams, ieškantiems kažko rimčiau nei elektrinis paspirtukas, bei tiems, kas jau seniai ieškojo nuosaikiai įkainoto elektrinio dviračio.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas