Beveik prieš metus paskelbta „Google“ naujiena – jau pakeliui: „Microsoft Teams“ netrukus veiks ir automobiliuose su „Android Auto“ palaikymu

Lukas Snarskis

2024-01-09, 17:10

0 komentarų

Praėjusių metų gegužę vykusios „I/O 2023“ konferencijos metu „Google“ paskelbė apie planus pasiūlyti „Teams“ programėlės palaikymą „Android Auto“ platformoje, kuri prieinama automobiliuose. Tuomet nebuvo nurodyta tiksli šio palaikymo atsiradimo data, o praėjus beveik metams – aiškėja daugiau informacijos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Beveik prieš metus paskelbta „Google“ naujiena – jau pakeliui: „Microsoft Teams“ netrukus veiks ir automobiliuose su „Android Auto“ palaikymu

„Microsoft“ pagaliau paskelbė, jog „Teams“ aplikacija bus prieinama automobiliuose su „Android Auto“ jau kitą mėnesį, vasarį. Įdomu tai, kad ši informacija yra paslėpta tarp „Microsoft 365“ atnaujinimų plano ir daugiau nėra pateikiama jokių papildomų detalių. Čia minima tik tiek, kad tokia galimybė bus prieinama šių metų vasarį.

JAV technologijų bendrovė taip pat pažymi, kad „Teams“ programėlės versija, skirta „Android Auto“, leis naudotojams „lengvai prisijungti prie susitikimų iš kalendoriaus, skambinti greitojo rinkimo kontaktams ir matyti naujausius skambučius „Android“ įrenginiuose".

„Android Auto“ platforma šiuo metu yra integruota daugiau 200 mln. automobilių, pažymi „Google“. Tarp daugelio gamintojų, kurios jau nusprendė savo automobiliuose naudoti „Google Android Automotive“ sprendimą, yra ir tokie prekiniai ženklai kaip „Chevrolet“, GM, „Honda“, „Renault“ ar „Volvo“.

„Microsoft Teams“ programėlės palaikymas yra sveikintinas „Android Auto“ papildymas, ypač atsižvelgiant į tai, kad ši platforma turi tokį didžiulį vartotojų ratą. Kodėl „Microsoft“ taip ilgai delsė įdiegti „Teams“ į „Android Auto“ - galime spėlioti patys.

Reikėtų neatmesti varianto, jog „Microsoft“ ir „Google“ manė, kad pristatyti tokį palaikymą „I/O 2023“ renginio metu yra gera idėja, nors ši programa dar nė iš tolo nebuvo parengta geriausiam laikui. Kaip bebūtų, automobilių su „Android Auto“ turėtojams laukti liko mažiau nei mėnuo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas