„Ford“ kitąmet atnaujins „Mustang Mach-E“ elektromobilį: pasiūlys talpesnes baterija ir didesnį nuvažiuojamą atstumą

Lukas Snarskis

2021-10-04, 16:00 (atnaujinta 2022-11-28, 19:18)

0 komentarų
„Ford“ kitąmet atnaujins „Mustang Mach-E“ elektromobilį: pasiūlys talpesnes baterija ir didesnį nuvažiuojamą atstumą

Elektromobilių rinka kasmet juda į priekį, o naujovių ketina pasiūlyti ir JAV automobilių gamintojas „Ford Motor“. 2022 metais ketinama pristatyti atnaujintą „Ford Mustang Mach-E“ modelį, kuris turės keletą pastebimų pakeitimų. Negana to, paaiškėjo ir kada ketinama pradėti gaminti naująjį elektromobilio modelį.

Vienas didžiausių pasikeitimų – baterijos srityje. Standartinis „Mustang Mach-E“ modelis turės 70 kWh talpos baterijas, kas yra šiek tiek daugiau nei ankstesnis modelis, kuris pasižymėjo 68 kWh akumuliatoriumi. Tuo tarpu „Extended Range“ variantas turės 91 kWh bateriją, kuomet ankstesnis modelis pasižymėjo 88 kWh.

Vertėtų paminėti, jog tai yra naudojama baterijos dalis, tačiau nutekėjusi informacija neatskleidžia kokia bus bendra baterijų talpa. Labai tikėtina, kad ji išliks nepakitus, kas reikštų, jog standartinis modelis turės 75,7 kWh, o „Extended Range“ variantas bus aprūpintas 98,8 kWh talpos baterija.

Apskaičiuoti talpos padidėjimai nėra dideli, tačiau bet koks progresas, ypač tokioje svarbioje elektromobiliams srityje, yra sveikintinas ir vertas dėmesio. Tikrieji maksimalaus, vienu įkrovimu įveikiamo, nuotolio bandymai gali parodyti didesnį maksimalaus nuotolio padidėjimą, tačiau turėsime tokios informacijos teks palaukti iki metų pabaigos.

Kaip jau minėjome, nutekėjusi informacija atskleidžia ir kada „Ford Motor“ ketina pradėti naujųjų modelių gamybą. Pranešama, kad tai turėtų prasidėti jau šių metų lapkričio mėnesį. Ir tai dar ne viskas. Aiškėja, kad 2022 metų versijos „California Route 1“ modelis bus parduodamas su keturiais varomais ratais ir standartiškai bus su šildomomis priekinėmis sėdynėmis ir šildomu vairu.

Pridedam ir tai, jog „Ford“ ketina pasiūlyti ir dar vieną, naujos išvaizdos, „Match-E“ pasirinkimo variantą, kurį gamintojas pavadins „Ice White“, kas suteiks dar didesnę galimybę klientui rinktis iš kelių naujojo „Match-E“ elektromobilio modelio variacijų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas