Gudvudo greičio festivalio metu – netikėtos „Polestar“ naujienos: bendrovės atstovai pademonstravo išskirtinį koncepcinį automobilį, kuris nustebins įspūdingais dizaino sprendimais

Tomas Eidukevičius

2024-07-14, 10:55 (atnaujinta 2024-08-07, 10:07)

0 komentarų

Tradiciniame Gudvudo greičio festivalyje („Goodwood Festival of Speed“) galima išvysti gausybę įspūdingų automobilių. Keturias dienas trunkantis renginys sutraukia tūkstančius žiūrovų ir specialistų, o progos atskleisti savo sugebėjimus nepraleido ir „Polestar“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Gudvudo greičio festivalio metu – netikėtos „Polestar“ naujienos: bendrovės atstovai pademonstravo išskirtinį koncepcinį automobilį, kuris nustebins įspūdingais dizaino sprendimais

Šių metų Gudvudo greičio festivalyje „Polestar“ pademonstravo naująjį „Polestar 6 BST Concept“ koncepcinį automobilį. Festivalyje jis prisijungė prie „Polestar 2“ ir „Polestar 3“ bei „Polestar 4“ visureigių.

Žvelgiant į bendrovės naujienos nuotraukas, nesunku pastebėti, jog „Polestar 6 BST Concept“ dizainas panašus į kitų kompanijos modelių dizainą - firminiai priekiniai ir galiniai žibintai, taip pat aštrios ir agresyvios linijos.

„Polestar“ neatskleidė jokių techninių detalių, tačiau panašu, kad tai yra visiškai veikiantis automobilis. Gudvudo festivalio metu jis įveikė beveik 2 kilometrų ilgio trasą, kylant į garsiąją įkalnę. Verta pastebėti, jog „Rimac Nevera“ šiuo metu yra greičiausio įkalnės įveikimo rekordininkas, tačiau abejojame, kad „Polestar“ sieks pagerinti pastarąjį rekordą.

Bet kokiu atveju naujasis konceptas puikiai iliustruoja, ką sugeba „Polestar“. Bedrovės atstovai atskleidė, kad tam tikrus „Polestar 6 BST“ koncepto aspektus įgyvendins savo būsimuose automobiliuose. Tiesą sakant, „Polestar 6“ sukurtas kartu su „Polestar 5“ ir yra pagrįstas ta pačia „Polestar Performance Architecture“ (PPA) architektūra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas