Į Europą atkeliauja įspūdingas elektrinis automobilis: naujasis MG šedevras nustebins savo dizaino sprendimais bei pasiūlys nemažai galios

Lukas Snarskis

2023-04-20, 10:55

0 komentarų

Elektromobilių bumui tęsiantis – auga ir konkurencija rinkoje. Europoje ne vienerius metus buvome pripratę prie tų pačių, gerai žinomų, automobilių gamintojų vardų, tačiau pastaruoju metu galime išvysti vis daugiau naujų vardų, kurie atkeliauja iš Kinijos ir sėkmingai įsitvirtina mūsų regione.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Į Europą atkeliauja įspūdingas elektrinis automobilis: naujasis MG šedevras nustebins savo dizaino sprendimais bei pasiūlys nemažai galios

Šanchajaus automobilių parodoje MG pagaliau pristatė ilgai lauktą „Cyberster“ elektromobilį. Nors šios transporto priemonės ir savybės jau kuris laikas sklandė internete, tačiau dabar šis modelis pristatytas oficialiai. Verta pastebėti, kad jis žymi beveik du dešimtmečius nuo tada, kai turėjome dvivietį sportišką MG kabrioletą.

Naujasis „MG Cyberster“ skiriasi nuo originaliojo TF modelio, o taip pat yra visiškai nepanašus į tą variantą, kurį kaip prototipą gamintojas buvo pademonstravęs prieš keletą metų. Nepaisant to, naujasis „Cyberster“ atrodo išties įspūdingai ir primena tikrą superautomobilį.

„MG Cyberster“ yra 4,53 metrų ilgio ir yra didesnis nei „Porsche Boxster“ ar „Smart #3“, kas sufleruoja, kad tai išties nemažas automobilis. Skelbiama, jog gamintojas pasiūlys dvi šio elektromobilio versijas.

Standartinis modelis bus aprūpintas 231 kW varikliu bei turės galinius varomus ratus. Atsižvelgiant į šios MG naujienos dydį – tai tikrai nėra kažkuo ypatingas pasiūlymas, o ir pats automobilis sveria 1 850 kilogramų. Nepaisant to, jis turėtų būti pakankamai greitas.

Norintiems daugiau galios – bus siūlomas ir keturiais ratais varomas „Cyberster“ modelis, kuris turės du elektrinius variklius su bendra 400 kW galia. Ši versija bus kiek sunkesnė ir svers 1 985 kilogramus. Deja, tačiau MG neatskleidė daugiau šio elektromobilio savybių, tačiau tokia informacija turėtų paaiškėti jau netrukus.


MG atstovai neatskleidė ir šio elektromobilio kainos, tačiau tikėtina, kad jis turėtų kainuoti maždaug 30 tūkst. eurų. Naujasis „MG Cyberster“ turėtų debiutuoti ir Europoje, tačiau detalesnė informacija nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas