Ilgai lauktas „Tesla“ šedevras pasirodys jau netrukus? Bendrovė intensyviai ieško naujų darbuotojų, aiškėja daugiau detalių

Tomas Eidukevičius

2023-06-22, 12:30

0 komentarų

2019 metais įspūdingai pristatytas „Tesla Cybertruck” akimirksniu tapo tikru interneto hitu. Apie šį kampuotų formų keistuolį pasipylė komiški memai ir juokeliai, o kone visi entuziastai iš karto pateikė išankstinius užsakymus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Ilgai lauktas „Tesla“ šedevras pasirodys jau netrukus? Bendrovė intensyviai ieško naujų darbuotojų, aiškėja daugiau detalių

„Tesla“ neseniai atnaujino savo oficialų darbo pasiūlymų puslapį, įtraukdama keletą naujų pozicijų, susijusių su „Cybertruck“. Tiesą sakant, tereikia greitai peržvelgti prieinamas pozicijas, kad suprastumėte, jog planas yra suburti komandą, kuri pradėtų ir paspartintų paklausaus elektrinio pikapo gamybą.

„Cybertruck“ turėtų pasirodyti šiais metais, o generalinis direktorius Elonas Muskas pastaruosius keletą kartų atrodė įsitikinęs, kad gamyba tikrai prasidės 2023 metais. Tačiau jis aiškiai pasakė, kad „Tesla“ galės paleisti „Cybertruck“ gamybą visu pajėgumu tik 2024 metais.

„Tesla“ yra auganti įmonė ir auga ji sparčiai. Dėl šios priežasties ji dažnai atnaujina savo vakansijų puslapį. Visgi, nors kartais čia pridedama keletas darbo vietų, dabar yra beveik 80 darbo skelbimų, konkrečiai susijusių su „Cybertruck“. Be to, daugelis tų pozicijų yra gamyboje arba susijusios su gamyba.

Nors nėra būdo tiksliai žinoti, panašu, kad „Tesla“ gali pradėti „Cybertruck“ gamybą gana greitai, nors aišku ji gali prasidėti ir 2023 m. gruodžio 31 d. Tačiau yra daug žmonių, kurie stebi ir seka veiklą „Tesla“ gamyklose ir fiksuoja bei iššifruoja dronų filmuotą medžiagą.

Remiantis kai kuriais naujausiais skrydžiais virš „Giga Texas“ gamyklos, atrodo, kad „Tesla“ jau artėja prie pasiruošimo pradėti gamybą. „Cybertruck“ gamybos vieta Ostino gamykloje visada atrodo labai judri ir ten dažnai atkeliauja naujos siuntos. „Tesla“ taip pat parodė dalies gamybos vietos ir linijos vaizdus per pastarąjį 2023 metų akcininkų susirinkimą.

Ne taip seniai atrodė, kad „Cybertruck“ arba niekada nepasirodys, arba pasirodys rinkoje daug vėliau ir visiškai perdarytas. Gamybos pradžia šiais metais yra vienas dalykas, tačiau mūsų manymu beprotiška svarstyti, kad jau kitais metais keliuose bus vis daugiau šių žvėrių.

„Tesla“ daug tobulino įvairius „Cybertruck“ prototipus, tačiau jie savyje vis dar turi daug debiutinio modelio charakterio. Muskas apie elektrinį pikapą kalbėjo tik teigiamai, tačiau turėsime palaukti ir patys tuo įsitikinti. Taip pat mes neįsivaizduojame, kiek jis kainuos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas