Pristatytas naujasis „Honor Tablet GT Pro“ planšetinis kompiuteris su puikiu OLED ekranu ir galingu „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi

Lukas Snarskis

2024-10-18, 07:15

0 komentarų

Spalį mes turėtumėme sulaukti naujausių „Xiaomi“ ir „OnePlus“ flagmanų, o panašias naujienas turėtų paskelbti ir „Honor“. Oficialus „Magic 7“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas turėtų įvykti jau spalio 30 dieną, o gamintojas turėtų pademonstruoti bent du naujus modelius.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Pristatytas naujasis „Honor Tablet GT Pro“ planšetinis kompiuteris su puikiu OLED ekranu ir galingu „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi

Neseniai buvo pristatyta ir „Honor X60“ išmaniųjų telefonų seriją. Kompanijos atstovai paskelbė apie naujuosius „X60“ ir „Honor X60 Pro“ modelius. Šio renginio metu pademonstruotas ir naujas planšetinis kompiuteris, kuris bus žinomas kaip „Tablet GT Pro“.

Planšetinis kompiuteris aprūpintas 12,3 colių įstrižainės OLED ekranu su 1 920 x 3 000 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. „Honor“ čia panaudojo 1 600 ryškumo panelę. Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys aprūpintas keturiais garsiakalbiais su „IMAX Enhanced“ palaikymu.

„Honor Tablet GT Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi ir turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Planšetiniame kompiuteryje taip pat yra didžiulis 40 000 mm2 ploto radiatorius, kuris turėtų padėti intensyvių žaidimų sesijų metu.

Naujojo „Honor“ produkto nugarėlėje rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, o priekinėje dalyje – 9 MP kamera asmenukėms ir vaizdo pokalbiams. „Tablet GT Pro“ pirkėjus pasieks su „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

Planšetė bus parduodama baltos, juodos ir mėlynos spalvų, o pigiausias modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Toks „Honor Tablet GT Pro“ variantas bus parduodamas už maždaug 325 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas