„International Van Of The Year“ (IVOTY) apdovanojimo ceremonijoje – „Renault“ triumfas: „Renault Master“ triumfavo 2025 metų furgonų rinkimuose

Pranešimas spaudai

2024-09-20, 17:14

0 komentarų

Naujasis „Renault Master“ laimėjo 2025 m. „Metų furgono" titulą, kurį suteikė „International Van Of The Year“ (IVOTY) komisija.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„International Van Of The Year“ (IVOTY) apdovanojimo ceremonijoje – „Renault“ triumfas: „Renault Master“ triumfavo 2025 metų furgonų rinkimuose

Apdovanojimas „Renault Master“ buvo įteiktas 2025 m. „International Van Of The Year“ (IVOTY) apdovanojimo ceremonijoje, vykusioje „IAA Transportation“ parodoje Hanoveryje šių metų rugsėjo 16 d.

„Aerovan“ kėbulo architektūra ir naujos daugiaenerginės platformos nubėžia naujus standartu lengvųjų komercinių automobilių rinkoje, o pats „Master" tapo efektyviausia transporto priemone savo klasėje, apimančia tiek vidaus degalų variklį, tiek elektrę ir vandenilines pavaras.

Apdovanojimą vienbalsiai skyrė ekspertų komisija, atstovaujanti 25 Europos šalims.

„IVOTY žiuri buvo sužavėta visiškai nauju dizainu ir aukšto lygio inovacijomis bei technologijomis, sukurtomis naujajai „Master“ gamai, kuri pasižymi pažangia aerodinamika, geresniu naudojimo patogumu ir didesniu efektyvumu, erdvumu, saugumu bei komfortu. Taip pat tuo, kad naujoje modulinėje platformoje galima montuoti dyzelinius, elektrinius ir vandenilinius galios agregatus.

Visos šios savybės atitinka apdovanojimų programos kriterijus. Orientuotas į ateitį. Sveikiname „Renault Light Commercials“ su šiuo pelnytu laimėjimu“, - sakė Tarptautinio metų furgono apdovanojimo žiuri pirmininkas Jarlath Sweeney.

„Tai nuostabus apdovanojimas ir pagarbos ženklas visoms prie šio projekto dirbusioms komandoms.Naujasis „Master“ yra puikus pavyzdys to, kuo „Renault“ lengvieji komerciniai automobiliai stebina jau daugiau nei 120 metų: jie yra novatoriški, naudoja įvairius energijos šaltinius ir yra sukurti taip, kad juos būtų galima pritaikyti begale būdų pagal kiekvieno profesionalaus kliento individualius norus bei poreikius“, - tikino „Renault“ prekės ženklo, lengvųjų komercinių transporto priemonių vyresnysis viceprezidentas Heinz-Jürgen Löw.

Naujasis „Renault Master“ yra penktasis šio prekės ženklo furgonas, laimėjęs šį garbingą titulą po „Renault Master II“ (IVOTY 1998 m.), „Renault Trafic II“ (IVOTY 2002 m.), „Kangoo Z.E“ (IVOTY 2012 m.) ir „Kangoo Van III“ (IVOTY 2022 m.).

Po „Renault Scenic E-Tech electric“, kuris praėjusių metų vasarį buvo išrinktas metų lengvuoju automobiliu, „Renault“ pelnė jau du metų automobilio apdovanojimus šiemet: metų lengvojo automobilio ir metų furgono titulą.

Paskutinį kartą „Renault“ dvigubą laimėjimą šventė prieš 27 metus su... „Renault Scenic I“ ir „Master II“. Nugalėtojų komandos nepakeisi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas