JAV automobilių milžinė suteiks išskirtinę galimybę, kuri patiks daugeliui: elektromobiliai elektros energija galės aprūpinti net ir jūsų namus

Artūras Nalivaiko

2023-07-18, 07:45

0 komentarų

„GM Ultium Home“ bando iš esmės keisti elektrinių transporto priemonių (ETP) savininkų namų energijos tiekimo būdą. Naudodama aparatinę įrangą nuo automobilio iki namų, GM leidžia elektromobilių savininkams panaudoti automobilio akumuliatoriuose sukauptą energiją, kad savo namams būtų suteikta atsarginė energija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
JAV automobilių milžinė suteiks išskirtinę galimybę, kuri patiks daugeliui: elektromobiliai elektros energija galės aprūpinti net ir jūsų namus

„General Motors“ atstovai neseniai paskelbė daugiau informacijos apie šią novatorišką technologiją, suteikdama potencialiems klientams žvilgsnį į būsto energijos sprendimų ateitį.

„GM Ultium Home“ siūlo tris skirtingus paketus, kad patenkintų įvairius poreikius. Pirmasis variantas yra „Ultium Home V2H Bundle“, kuriame yra „PowerShift“ kintamosios srovės įkroviklis, galintis įkrauti dviem kryptimis. Tai reiškia, kad savininkai gali ne tik įkrauti savo transporto priemones iš tinklo, bet ir prireikus naudoti savo automobilio akumuliatorių, kad maitintų namus. Šis 19,2 kilovatų įkrovimo pajėgumas yra patikimas ir efektyvus atsarginės energijos sprendimas.

Ieškantiems papildomų saugojimo galimybių, „Ultium Home Energy System“ yra puikus pasirinkimas. Šis rinkinys sujungia V2H įjungimo rinkinį su GM „PowerBank“ stacionariu saugojimo įrenginiu. Naudodami saugojimo galimybes nuo 10,6 kWh iki 17,7 kWh, namų savininkai gali būti ramūs, žinodami, kad jie turi pakankamai energijos atsargų kritiniais atvejais.

GM taip pat siūlo „Ultium Home Energy Storage Bundle“, kuris suteikia atsarginę baterijos saugyklą namams, kuriuose nėra elektrinės transporto priemonės. Panašiai kaip „Tesla Powerwall“, šis paketas apima „PowerBank“, keitiklį ir namų šakotuvą, leidžiantį namų savininkams kaupti energijos perteklių vėlesniam naudojimui.

Be šių rinkinių, GM bendradarbiauja su išskirtiniu saulės energijos tiekėju „SunPower“, siekdama integruoti fotovoltines sistemas į savo „Ultium Home“ pasiūlymus. Šis bendradarbiavimas leidžia namų savininkams toliau optimizuoti savo energijos valdymą ir pasiekti didesnę nepriklausomybę nuo elektros tinklo.

Nors „Ultium Home“ produktų kainos dar nepaskelbtos, ekspertai apskaičiavo, kad pagrindinis nuo automobilio iki namų komplektas, įskaitant montavimą, gali svyruoti nuo 7 000 iki 10 000 $. Lyginant su „Ford“ išmaniąja atsarginio maitinimo sistema „F-150 Lightning“, kuri kainuoja nuo 7 500 iki 15 000 $, GM pasiūlymai yra patrauklus ir konkurencingas pasirinkimas.

Wade'as Shefferis, „GM Energy“ viceprezidentas, išreiškė entuziazmą dėl besiplečiančios sujungtų produktų ir paslaugų ekosistemos, pabrėždamas, kaip „Ultium Home“ suteikia klientams galimybę kontroliuoti savo energetinę nepriklausomybę ir atsparumą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas