JAV elektromobilių milžinė sugrįžta į Paryžiaus automobilių parodą: „Tesla“ pademonstruos visą savo modelių gamą, įskaitant ir naujausią savo šedevrą

Lina Snarskienė

2024-10-05, 14:55

0 komentarų

Automobilių rinka kinta ir šiai dienai daugybės dėmesio susilaukia elektromobiliai. Elektriniais varikliais aprūpintos transporto priemonės tampa daugelio gamintojų prioritetu, o ir vairuotojų susidomėjimas tokiais automobiliais nuolat auga.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
JAV elektromobilių milžinė sugrįžta į Paryžiaus automobilių parodą: „Tesla“ pademonstruos visą savo modelių gamą, įskaitant ir naujausią savo šedevrą

Praėjus šešeriems metams po paskutinio pasirodymo Paryžiaus automobilių parodoje, šiais metais spalio 14 – 20 dienomis, „Tesla“ sugrįžta į šį renginį ir pristatys visą savo modelių gamą, įskaitant „Cybertruck“, kuriuo Europoje neprekiaujama.

Parodos organizatorių paskelbtas šios JAV elektromobilių gignatės dalyvavimas parodoje yra dar vienas ženklas, kad Paryžiaus renginys tarsi sugrįžta po nesėkmingos 2022 metų parodos, kurią aplenkė dauguma Europos prekių ženklų, tačiau aktyviai dalyvavo Kinijos atstovai.

Šiemet „Tesla“ prisijungia prie „Renault Group“ prekės ženklų „Alpine“, „Dacia“ ir „Renault“, keturių „Stellantis“ – „Alfa Romeo“, „Citroen“, „Peugeot“, „Leapmotor“, trijų „Volkswagen Group“ – „Audi“, „Škoda“ bei VW, „Ford“, „Kia“ ir Kinijos BYD, kurie yra pagrindiniai parodos dalyviai.

Tikimasi, kad „Tesla“ parodys vidutinio dydžio sedaną „Model 3“, vidutinio dydžio visureigį „Model Y“, kuris yra geriausiai Europoje parduodamas elektromobilis, didelį sedaną „Model S“ ir didelį visureigį „Model X“, o taip pat visuomenėje poliarizuotą „Cybertruck“.

JAV įsikūręs automobilių gamintojas taip pat turės interaktyvių savo technologijų demonstracijų, pranešė parodos organizatoriai.

2023 metais „Tesla“ taip pat pasirodė Miuncheno automobilių parodoje, kur demonstravo įpusėjusio ciklo atnaujintą „Model 3“ modelį.

Ateities „Tesla“ modelių planuose – numatomas „Model Y“ atnaujinimas ir robotaksi, kuris bus pristatytas spalio 10 dieną Los Andžele. Ilgai sklandę gandai apie pigesnį elektromobilį dabar, matyt, nebėra svarstomi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas