Netrukus bus pademonstruotas pirmasis „Alpine“ elektromobilis: paaiškėjo, kada įvyks oficialus sportiško elektrinio miesto automobilio pristatymas

Lukas Snarskis

2024-04-09, 09:00

0 komentarų

Praėjusių metų gegužę kompanija „Alpine“ pristatys visiškai naują parodomąjį automobilį, pavadintą „A290_β“. Tai būsimasis 100 proc. elektrinis miesto sportinis automobilis, kuris bus pristatytas jau visai netrukus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus bus pademonstruotas pirmasis „Alpine“ elektromobilis: paaiškėjo, kada įvyks oficialus sportiško elektrinio miesto automobilio pristatymas

2023 metais pademonstruotas „A290_β“ („A290 beta“) parodomasis automobilis įkūnija būsimą kompaktišką sportinį „Alpine“ prekių ženklo automobilį, pasirengusį iš naujo atrasti sportiškumą. Pirmasis „Dream GaragE“ serijos automobilis įkūnija naują „Alpine“ erą – jis yra tikslingai elektrinis ir sportiškas.

Dabar jau žinoma, jog birželio 13 dieną įvyks ir oficialus pristatymas. Būtent tuomet „Alpine“ pademonstruos savo pirmąjį visiškai elektrinį modelį, kuris dalinsis platforma su vasario pabaigoje Ženevos automobilių parodoje pristatytu „Renault 5".

Savo pirmajam sportiškam penkiaviečiam miesto automobiliui „Alpine A290“ pristatyti bendrovė pasirinko didžiausias pasaulyje ištvermės lenktynes – tai „24 Hours of Le Mans®“.

Modelis „A290“ pavadintas pagal „Alpine“ prekių ženklo pavadinimų strategiją – raidė A, po kurios seka trys skaitmenys. Pirmasis skaitmuo nurodo automobilio dydį. Šio modelio pavadinime esantis skaičius 90 reiškia, kad tai – universalus sportinis automobilis, kitaip žinomas kaip gyvenimo būdo automobilis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas