Pasaulinės problemos smogė ir „Ford“: gamintojas pranešė liūdnas naujienas

Lukas Snarskis

2021-08-12, 07:35 (atnaujinta 2021-08-12, 11:41)

0 komentarų
Pasaulinės problemos smogė ir „Ford“: gamintojas pranešė liūdnas naujienas

Pasaulinė mikroschemų problema – nesitraukia. Daugelis gamintojų susiduria su vis didesniais iššūkiais, kurie kyla gaminant naujus produktus. Blogų naujienų pirkėjams dabar turi ir JAV automobilių gamintojas „Ford Motor Co.“, kuris priverstas klientams pranešti blogas naujienas.

„Ford“ atstovai ketina informuoti klientus, jog dėl pasaulinės puslaidininkių trūkumo vėluos naujojo „Mustang Mach-E“ pristatymas. Pranešama, kad numatomas vėlavimas yra ne mažiau kaip šešios savaitės. Tiesa, ši informacija pasirodė „Mach-E“ diskusijų forume, o „Ford“ patikino, kad šis laiškas dar nėra galutinis ir pirkėjus jis turėtų pasiekti kelių dienų bėgyje.

Kaip bebūtų, tai, kad transporto priemonės vėluos bent šešias savaites – patvirtinta ir pačių „Ford“ atstovų. „Mach-E“ elektrinis modelis yra gaminamas Kuautitlano mieste, Meksikoje, tačiau jo gamyba minėtuoju periodu nebus stabdoma. JAV automobilių gamintojas jau turi pagaminęs daugiau nei 60 tūkst. automobilių, bet negali pabaigti gamybos proceso dėl mikroschemų trūkumo.

„Pasaulinė puslaidininkių problema tęsiasi ir tai paveikia automobilių gamintojus bei visas kitas industrijas pasaulyje. Mes glaudžiai bendradarbiaujame su visais pagrindiniais tiekėjais, jog pašalintume gamybos apribojimus, susijusius su šiuo puslaidininkių trūkumu, ir galėtume toliau gaminti „Mach-E“ automobilius bei pristatyti juos savo klientams“,- teigiama „Ford“ išplatintame pranešime.

„Ford Motor Co.“ finansų direktoriaus Johno Lawlerio teigimu, „Ford“ tikisi, kad dauguma jau pagamintų, bet nepabaigtų transporto priemonių bus paruoštos naudojimui dar iki šio ketvirčio pabaigos. Šiemet JAV gamintojas jau pardavė beveik 16 tūkst. „Ford Mustang Mach-E“ elektromobilių, kuri jau spėjo pelnyti ir nemažai apdovanojimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas