Pristatytas neįtikėtinai pigus automobilis tiems, kurie mėgsta keliauti: puikiais technologiniais sprendimais aprūpintas visureigis nustebins ne tik savo žema kaina, tačiau ir netikėtais sprendimais

Arnas Balčiūnas

2022-11-12, 16:20 (atnaujinta 2022-11-28, 19:17)

2 komentarai (-ų)

Automobilių rinkoje per pastaruosius keletą metų įvyko nemažai pokyčių. Vis daugiau populiarumo sulaukia elektrinės transporto priemonės, o daugelis gamintojų jau dabar orientuojasi būtent į tokius automobilius. Žinoma, vis labiau populiarėja ir Kinijos bendrovės, kurios savo produktus atgabena ir į Europą, o taip pat pasiūlė ir itin pigių modelių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas neįtikėtinai pigus automobilis tiems, kurie mėgsta keliauti: puikiais technologiniais sprendimais aprūpintas visureigis nustebins ne tik savo žema kaina, tačiau ir netikėtais sprendimais

Kinijos milžinė „Geely“ sukūrė naują prekinį ženklą „Radar Auto“, kad pasiūlytų transporto priemones tiems, kurie mėgsta daug keliauti. Pirmasis naujosios prekės ženklo gaminys yra elektrinis pikapas, kas yra geriausias įrankis tiems, kurie daug keliauja. Bendrovės atstovai pristatė naująjį „Radar RD6“ elektrinis modelį.

Kinijoje pristatytas elektrinis, vidutinio dydžio, visureigis, bus pasiūlytas keturių skirtingų versijų, o jo kaina prasidės vos nuo 23,8 tūkst. eurų. Visos „RD6“ modelio versijos bus varomos tuo pačiu 200 kW elektriniu varikliu. Ir nors anksčiau buvo žadami visi keturi varomi ratai, tačiau elektromobiliai turės tik galinius varomus ratus.

Pirkėjai gali rinktis iš trijų skirtingų baterijų paketų – 63 kWh su 400 km nuotoliu, 86 kWh su 550 km atstumu ir didžiausiu 100 kWh su 632 km įveikiamu atstumu. Kaip įprasta, nuvažiuojamas atstumas pateikiamas remiantis CLTC metodika. Pastaroji yra puikiai žinoma kaip pateikianti itin optimistiškus rezultatus, o realybėje šie skaičiai turėtų būti maždaug 20 proc. mažesni.

Pranešama, jog naujieji „Radar RD6“ elektromobiliai aprūpinti 2 lygio ADAS, kuri, be įprastų funkcijų, įspėja apie galinį susidūrimo pavojų bei pasiūlys autonominį stabdymą avarijos atveju. Visi keturi „RD6“ modeliai siūlo 6 kW galios su V2L – pikapai gali maitinti buitinius ir kitus prietaisus per įmontuotą 220 V/10 A lizdą, o kitą elektromobilį galima įkrauti per tam skirtą 220 V/16 A lizdą.

Kinijoje šių elektrinių automobilių išankstinė prekyba prasidėjo dar rugsėjo pabaigoje, nors oficialus pristatymas įvyko tik dabar. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ar „Rada“ produktai ateityje bus pasiūlyti ir Europoje, tačiau, atsižvelgiant į dabartines rinkos tendencijas, tai yra ganėtinai realus variantas.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas