Revoliucija elektromobilių rinkoje: netrukus debiutuos išskirtinė automobilių įkrovimo stotelė, galimybės nustebins daugelį

Arnas Balčiūnas

2023-06-06, 07:15

0 komentarų

„ZEROVA Technologies“ yra nauja įmonė, kurią įkūrė „Phihong Technology“, o jos naujausias atskiras 4 automobilių nuolatinės srovės įkroviklis yra beveik revoliucinis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Revoliucija elektromobilių rinkoje: netrukus debiutuos išskirtinė automobilių įkrovimo stotelė, galimybės nustebins daugelį

Šis naujas nuolatinės srovės įkroviklis oficialiai debiutuos jau birželio 11 dieną EVS36 parodoje Sakramente, Kalifornijoje, o vėliau, birželio 14 dieną, artėjančioje „Power2Drive Expo“ parodoje Miunchene, Vokietijoje.

Tinkamai pavadintas DQ480 yra rimta įkrovimo technologijos pažanga. Prie 480 kW nuolatinės srovės įkroviklio vienu metu gali būti prijungtos 4 transporto priemonės ir dvi skirtingos aušinimo sistemos. Priklausomai nuo vietos ir reikalavimų, įkroviklis gali būti aušinamas skysčiu arba oru.

Du iš įkrovimo laidų gali pasiūlyti iki 500 A su vandens aušinimu, kiti du kabeliai yra aušinami oru ir vis tiek siūlo 300 A įkrovimo srovę. Oru aušinami kabeliai turi padidinimo parinktį, kuri leidžia jiems padidinti išvesties galią piko valandomis.

Įkroviklio priekinę dalį taip pat galima modifikuoti pagal vietos reikalavimus, yra trys ekranų pasirinkimai – vienas 7 colių ekranas, 7 colių ekranas vartotojo sąsajai ir 21,5 colio ekranas reklamai, arba didesnis 32 colių ekranas, kuris pasirūpina viskuo.

Greitas nuolatinės srovės įkroviklis, galintis vienu metu aptarnauti 4 elektromobilius, tiekėjui reiškia žymiai mažesnius įrengimo kaštus. Tai reiškia švaresnį įkrovimo zonos išdėstymą su mažiau stoginių ir daugiau automobilių stovėjimo vietų. Taip pat yra ekranai, kurie suteikia galimybę reklamuoti ir taip gauti papildomas pajamas.

Mums, klientams, naudinga tai, kad su pigesne įranga yra galimybė daug greičiau įrengti daugiau įkrovimo stotelių. Paskutinė kliūtis plačiam elektromobilių priėmimui vis dar yra jų nuvažiuojamas nuotolis – taip, yra tokių automobilių kaip „Zeekr 001“ su didžiuliu 140 kWh akumuliatoriumi, galinčiu nuvažiuoti 1000 km. Bet ir tą mašiną reikia kažkur įkrauti, o ne visi gyvena name su garažu. Kai įkrovimo stotelės bus tokios pat paplitusios kaip ir degalinės, turėti elektromobilį bus abejonių nekeliantis sprendimas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas