„Tesla“ demonstruoja naujausio savo šedevro galimybes: paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame demonstruojamas naujojo automobilio belaidžio įkrovimo galimybės

Lina Snarskienė

2024-10-21, 17:15

0 komentarų

Galime sakyti ką norime, tačiau nepaisant rinkodaros ir viešųjų ryšių komandos „Tesla“ įeis į istoriją, kaip labiausiai apkalbama įmonė. Nepraeina nei diena, kad internete nepasirodytų ginčai dėl „Tesla“ ateities, jos produktų ir atvirai pasisakančio vadovo.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Tesla“ demonstruoja naujausio savo šedevro galimybes: paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame demonstruojamas naujojo automobilio belaidžio įkrovimo galimybės

Neseniai „Tesla“ pristatė neįgyvendinamą svajonę ir vis dar negali nuspręsti, ar ji vadinasi „Robotaxi“, ar „CyberCab“. Tai nėra realiai užbaigtas ar paruoštas tiekti produktas, tai tik idėja – idėja, kuri, kaip tikisi Elonas Muskas, padės paskatinti kitą didelį „Tesla“ pakilimo ciklą.

Dabar galite pasižiūrėti trumpą vaizdo įrašą, kuriame rodoma, kaip šis koncepcinis gaminys įkraunamas belaidžiu būdu. Tai oficialus vaizdo įrašas, kuriuo pasidalijo pati kompanija ir jis tikrai atrodo unikaliai. Tai tiek, kiek galime apie tai pasakyti, atsižvelgdami, kad jame rodoma idėja, jog visiškai autonominė transporto priemonė visiškai savarankiškai naudoja tam tikrą belaidį įkroviklį, kad stebuklingai įkrautų save.

Viskas, ką čia matote, yra labai toli nuo gamybos, jau nekalbant apie važinėjimą gatvėmis. Tai nereiškia, kad tai neįvyks – tačiau nepamirškite, kiek vėlavo „Cybertruck“. Ir ta transporto priemonė nevažiuoja pati, turi vairą ir pedalus. Tikėkimės, supratote mintį, kiek iššūkių laukia „Tesla“ paversti šią viziją kasdiene realybe.

Taigi, galbūt po dešimties metų pasaulis bus pilnas šių kiber – robo savaeigių, o gal ir ne. Kol kas dar per anksti spręsti, bet akivaizdu, kad pradžia yra, belieka plėtoti.

„Tesla“ pagaliau pristatė ilgai lauktą robotą-taksi

Renginio „We, Robot“ pradžioje „Tesla“ generalinis direktorius E. Muskas įšoko į blizgančią, futuristinės išvaizdos transporto priemonę su drugelio formos durimis, kuri jį nuvežė į sceną. Vėliau jis sakė, kad jo kompanija tikisi pradėti „Cybercab“ gamybą iki 2027 metų ir kad jį bus galima įsigyti už mažiau nei 30 tūkst. JAV dolerių, kas yra maždaug 27,4 tūkst. eurų.

JAV gamintojo pademonstruotas „Cybercab“ turi aptakias šviesų juostas priekyje ir gale, kurios primena pikapo „Cybertruck“, taip pat gilius ratlankius. Jame nėra šoninio vaizdo veidrodėlių ir matomų durų rankenų. Transporto priemonės viduje yra dvi sėdynės, nėra vairo ir pedalų. Tesla pademonstravo minimalistinį interjerą, panašų į „Tesla Model 3“ ir „Model Y“, su dideliu centre įrengtu jutikliniu ekranu.

Kad tokia transporto priemonė būtų patvirtinta eksploatuoti viešuosiuose keliuose, „Tesla“ turėtų bendradarbiauti su JAV saugos reguliavimo institucijomis. Arba galutinis produktas turėtų atitikti federalinius motorinių transporto priemonių saugos standartus, pridedant šoninius veidrodėlius ir kitus privalomus dizaino elementus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas