SEB bankas atsižvelgia į klientų poreikius: skelbiama apie pratęstą itin svarbų terminą, sužinokite, kas ir kodėl keičiasi

SEB

Pranešimas spaudai

2024-06-18, 10:54

0 komentarų

SEB bankas, siekdamas, kad privatūs klientai gautų kuo išsamesnę informaciją apie banko paslaugų planų ir įkainių pokyčius, suteiks daugiau laiko išsamiai susipažinti ir pasirinkti tinkamą paslaugų planą. Taip pat bankas dalį privačių klientų papildomai informuos apie įkainių pokyčius.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
SEB bankas atsižvelgia į klientų poreikius: skelbiama apie pratęstą itin svarbų terminą, sužinokite, kas ir kodėl keičiasi

„Informuodami klientus apie įkainių pokyčius visuomet stengiamės, kad mūsų informacija būtų individualizuota, paprasta ir suprantama klientams. Atsižvelgdami į diskusijas su Lietuvos banku ir jo išsakytas rekomendacijas ir siekdami, kad klientai gautų kuo išsamesnę informaciją, imamės papildomų veiksmų“, – sako Eglė Dovbyšienė, SEB banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorė.

Visų pirma bankas, norėdamas, kad klientai turėtų daugiau laiko susipažinti su paslaugų planais, juos palyginti ir pasirinkti tinkamiausią, pratęs planų pasirinkimo terminą iki 2025 m. sausio 1 d. (anksčiau šis terminas buvo 2024 m. liepos 1 d.).

Renkantis paslaugų planą bankas klientui pataria įsivertinti, ar jam aktualūs neriboti pinigų pervedimai, atsižvelgti į tai, ar naudojasi lojalumo programa ir įvairias nuolaidas suteikiančia mokėjimo kortele „SEB Mylimiausia Mastercard”, pasitikrinti, kokie yra jo grynųjų pinigų poreikiai, nuspręsti, ar reikalinga nemokama momentinio draudimo nuo traumų apsauga.

Tokiu atveju, jei asmeniui neaktualūs neriboti pinigų pervedimai, kredito kortelė ar nemokamas momentinis draudimas nuo traumų ir aktualios tik pagrindinės kasdienės finansinės paslaugos, jis gali rinktis pagrindinės mokėjimo sąskaitos paslaugą, reguliuojamą Lietuvos banko (planas MINIMALUS).

SEB banko siūlomus paslaugų planus KASDIENIS, KASDIENIS+ ir PREMIUM jau yra pasirinkę 20 tūkst. banko klientų. Paslaugų planai, kaip ir anksčiau, yra naudingiausias ir patogiausias būdas naudotis kasdiene bankininkyste – taip yra pigiau negu naudotis atskiromis banko paslaugomis. Iš viso paslaugų planais naudojasi 96 proc. aktyvių SEB banko klientų.

Siekiant užtikrinti tinkamą informavimą, dalis klientų taip pat sulauks papildomų laiškų apie banko įkainių pasikeitimus. Jiems tam tikri įkainių pokyčiai, galioję nuo balandžio 9 d., įsigalios nuo rugsėjo mėnesio. Visa informacija klientus pasieks individualiai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas