„Juodojo penktadienio“ išpardavimai: „Windows 10 Pro” dabar kainuoja tik 11€, o „Office 2019 Pro“ įsigysite už 34€

Partnerio turinys

2021-11-26, 10:55

6 komentarai (-ų)
„Juodojo penktadienio“ išpardavimai: „Windows 10 Pro” dabar kainuoja tik 11€, o „Office 2019 Pro“ įsigysite už 34€

Šiandien – ypatinga diena, nes būtent šis penktadienis yra žinomas kaip „Juodasis penktadienis“, kurio metu vyksta įvairiausi išpardavimai. Tai, žinoma, liečia ne tik elektronikos produktus, tačiau ir „Microsoft“ programinę įrangą, kurią šiandien galima įsigyti už itin žemą kainą.

Išpardavimai vyksta ir mūsų partnerių „WhoKeys.com“ internetinėje parduotuvėje, o čia siūloma įsigyti įvairiausių „Microsoft“ produktų – nuo „Windows“ operacinės sistemos iki „Office“ programinės įrangos pakuočių. Kviečiame peržiūrėti geriausius pasiūlymus, kuriuos pateikia mūsų partneriai.

„Windows 10“ ir „Windows 11“ už ypatingą kainą

„Microsoft“ šiemet pagaliau išleido naują „Windows“ operacinę sistemą, kuri daugeliui prieinama tapo dar spalio pradžioje. Po daugiau nei penkerių metų laukimo, „Windows 11“ pasiūlė vartotojams ne tik vizualinius atnaujinimus, tačiau ir spartesnį įrenginių veikimą bei dar platesnes galimybes nei anksčiau.

Jeigu turite „Windows 10“ platformos versiją – tuomet atsinaujinimo procedūra paprasta, tačiau tikrai ne visi naudojosi pastarąja operacinės sistemos versija. Mūsų partneriai „WhoKeys.com“ padės jums atsinaujinti į naująjį „Microsoft“ šedevrą, o jeigu nenorite naudotis „Windows 11“, bet norite naudotis legalia „Windows 10“ platforma – tinkamiausią variantą rasite ir jūs.

Galimybė įsigyti ir „Microsoft Office“

„Windows” operacinė sistema turbūt neatsiejama nuo jau klasika tapusių biuro programų, tokių kaip „Word”, „PowerPoint” ar „Excel”. Tačiau turbūt ne pas vieną tautietį įjungus vieną šių programų iššoka pranešimas apie neaktyvuotą „Office” versiją. Tai kartą ir visiems laikams siūlome išspręsti įsigijus vieną iš žemiau esančių biuro programų paketų. Viskas, ką reikia padaryti, tai paspausti vieną iš žemiau esančių nuorodų:

  • Office 2016 Pro - išpardavimo kaina: 21 euras (30% nuolaidos kodas: TFN);
  • Office 2019 Pro - išpardavimo kaina: 33,95 euro (30% nuolaidos kodas: TFN).

Ir tai dar ne viskas! Dabar puiki proga įsigyti ir „Microsoft“ programinės įrangos paketą. „WhoKeys.com“ siūlo įsigyti „Windows 10 Pro“ operacinę sistemą, kartu su „Microsoft Office 2019 Pro“ pakuote, o šio pasiūlymo kaina siekia vos 39,89 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymų – spauskite čia, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo TFN.

6 komentarų

Nuomone

Juodasis penktadienis tai apgaulė. Tiek pat tas softas ten ir kainavo, plius minus keli eurai. Dar vienas klausimas del jo legalumo uz tokia kaina. Kazin kodel microsofto svetaineje kainuoja zymiai brangiau?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas