Prasideda 11.11 išpardavimų maratonas: geriausi „Aliexpress“ pasiūlymai, kurie pravers kiekvienam, pateikiami ir papildomi nuolaidos kodai

Partnerio turinys

2023-11-10, 13:25 (atnaujinta 2023-11-10, 13:34)

1 komentaras

Lapkritis yra puikiai žinomas dėl jo metu vykstančių išpardavimų. Mėnesio pabaigoje mūsų laukia „Black Friday“ ir „Cyber Monday“ išpardavimų festivaliai, tačiau įvairios akcijos prasideda jau dabar. Daugelis jau turbūt yra girdėję ir apie „Double 11“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Prasideda 11.11 išpardavimų maratonas: geriausi „Aliexpress“ pasiūlymai, kurie pravers kiekvienam, pateikiami ir papildomi nuolaidos kodai

„Double 11“ išpardavimai anksčiau buvo populiarūs tik Kinijoje, tačiau šis reiškinys evoliucionavo ir dabar yra puikiai žinomas visame pasaulyje. Jau rytoj, šeštadienį, prasideda oficialūs išpardavimai, tačiau gerų pasiūlymų galima rasti ir dabar.

Kaip ir įprasta, daugiausia įvairiausių akcijų galima rasti „Aliexpress“ platformoje. Mūsų komanda atrinko keletą pasiūlymų jums, kurie leis sutaupyti apsiperkant šioje internetinėje parduotuvėje. Jeigu ieškote didžiausių nuolaidų – mes jums pateikiame dėmesio vertus produktus.

Verta paminėti ir tai, jog nuo rytojaus galėsite gauti ir papildomą nuolaidą savo pirkiniams. Papildoma 15 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 100 eurų taikoma su kodu 11OT11, perkantys už 200 eurų gali pasinaudoti nuolaidos kodu 12OT21 ir gauti 30 eurų nuolaidą, o jeigu pirksite už daugiau nei 290 eurų - nuolaidos kodas 15OT51 suteiks papildomą 48 eurų nuolaidą.

„Netac ZX20 1TB“ išorinis SSD diskas

„Netac ZX20“ yra itin kompaktiškas ir lengvas išorinis SSD įrenginys, kurį galite lengvai nešiotis su savimi. Čia rasime USB 3.2 Gen 2x2 jungtis, o pačio prietaiso svoris siekia vos 30 gramų. Verta paminėti ir tai, jog pirkėjai gali rinktis iš keletos talpų parinkčių - 256 GB, 512 GB, 1 TB arba 2 TB.

Dabar šį išorinį diską galima įsigyti vos už 52,11 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, tai yra 1 TB kaina, o jeigu jums reikia mažiau talpos – kaina bus dar žemesnė. 256 GB versija kainuoja vos 24,73 eurus.

Geriausia tai, kad nereikia diegti jokių tvarkyklių. Tiesiog prijunkite USB jungtį prie kompiuterio arba kietojo disko ir iškart pradėkite juo naudotis.

„Cubot KingKong Star“ išmanusis telefonas

Kinijos kompanija „Cubot“ prieš keletą metų buvo pristačiusi „KingKong“ modelį, o vėliau jį atnaujino ir pasiūlė „KingKong Star“, kuris turėtų sudominti tuos, kurie ieško atsparaus ir stilingo išmaniojo telefono.

Dabar „Aliexpress“ platformoje šis išmanusis parduodamas už 246,40 eurų, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Už šią kainą jūs gausite 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties turintį modelį.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės ekranu, o „KingKong Star“ veikimą palaiko net 10 600 mAh talpos baterija. „Cubot“ taip pat pasiūlys ir 33W greitąjį įkrovimą bei NFC palaikymą.

„Oukitel WP28“ išmanusis telefonas

„Oukitel“ prekinis ženklas turėtų būti puikiai žinomas tiems, kurie nors kartą ieškojo itin atsparaus išmaniojo telefono. Būtent tokiomis savybėmis pasižymi ir „WP28“ modelis, kuris yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams.

Dabar „Oukitel WP28“ išmanusis telefonas kainuoja tik 178,32 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Šis įrenginys jus pasieks su 6,52 colių įstrižainės ekranu, o bene didžiausias jo privalumas – net 10 600 mAh talpos baterija, kuri leis naudotis „Oukitel“ telefonu ženkliai ilgiau nei vieną ar dvi dienas. Čia taip pat rasime ir 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

„MINISFORUM Venus Series UM790 Pro“ kompiuteris

Ieškote stalinio kompiuterio, kuris užimtų nedaug vietos, o taip pat būtų ir pakankamai galingas? „MINISFORUM Venus Series UM790 Pro“ gali būti geriausias pasirinkimas jums.

Dabar šį mini kompiuterį jūs galite įsigyti vos už 400,06 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Už šią kainą jūs gausite modelį su 16 GB operatyviosios (RAM) bei 500 GB vidinės atminties.

Verta paminėti, jog šis nedidelis kompiuteris veikia su „Ryzen 7 7735HS“ procesoriumi, tačiau jį galima įsigyti ir su „Ryzen 7 7840 HS“ ar „Ryzen 9 7940HS“ mikroschemų rinkiniais. Žinoma, tokiu atveju jo kaina bus didesnė, tačiau tai bene geriausias pasirinkimas tiems, kurie ieško mini PC.

„ZEUSLAP“ nešiojamas monitorius

Dar vienas dėmesio vertas pasiūlymas, kuris turėtų patikti tiems, kurie nori įsigyti monitorių. Jeigu ieškote portabilaus ekrano – „ZEUSLAP“ tuo pasirūpino ir už itin patrauklią kainą išspręs daugelio problemą.

Dabar „ZEUSLAP“ sukurtas nešiojamas ekranas kainuoja tik 158,06 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Šis ekranas pasižymi 15,6 colių įstrižaine bei atkeliauja su Full HD raiška. Vienas didžiausių jo privalumų – USB-C, HDMI bei micro USB jungtys, kurios leis jums prijungti net ne vieną, o kelis įrenginius vienu metu.

„CRELANDER Dual Screen“ nešiojamas kompiuteris

Norite įsigyti naują nešiojamą kompiuterį, kuris būtų aprūpintas išskirtinėmis savybėmis? „CRELANDER Dual Screen“ gali būti puiki opcija. Šis įrenginys aprūpintas dvigubu ekranu, o pagrindinis jų pasižymi 16,1 colių įstrižaine. Antrasis – liečiamas su 14,1 įstrižaine.

Pigiausias šio nešiojamo kompiuterio modelis šiuo metu kainuoja tik 722,70 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Už šią kainą jūs gausite 8 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties turintį variantą.

Žinoma, jeigu norite daugiau atminties – galite pasirinkti ir kitą opciją. Verta paminėti ir tai, jog nešiojamas kompiuteris veikis su „Intel i7-10750H“ procesoriumi, jo korpusas metalinis , o neabejotinai didžiausias jo išskirtinumas – dvigubas ekranas.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas