„Bolt“ pasirūpino, jog lietuviams nepritrūktų produktų: paskelbtas darbo laikas šventiniu laikotarpiu, svarbiausiomis dienomis lietuvius gelbės kurjeriai

Pranešimas spaudai

2023-12-24, 09:00

0 komentarų

Didžiųjų prekybos tinklų fizinėms parduotuvėms užvėrus duris, klientų srautas persikelia į virtualią erdvę – kaip ir ankstesniais metais, pirmąją Šv. Kalėdų dieną dirbs visos „Bolt Market“ greitojo pristatymo parduotuvės Vilniuje ir Kaune.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Bolt“ pasirūpino, jog lietuviams nepritrūktų produktų: paskelbtas darbo laikas šventiniu laikotarpiu, svarbiausiomis dienomis lietuvius gelbės kurjeriai

Praėjusių metų švenčių patirtis rodo, kad neturėtų trūkti nei užsakymų, nei juos pristatyti pasiryžusių kurjerių. Priklausomai nuo kavinių ir restoranų darbo laiko švenčių dienomis, didžiuosiuose miestuose nebus trumpinamas ir „Bolt Food“ pristatymų laikas.

Prekybininkų teigimu, daugumai švenčiant šeimos rate ar iškeliavus aplankyti giminių, gausu ir besiruošiančių paskutinę minutę arba pritrūkusių paskutinių akcentų šventiniam stalui – tai šių dienų didmiesčių realybė.

Pasak Emilijos Dadonaitės, „Bolt Market“ vadovės Lietuvoje, užsakymų srautas šventinėmis dienomis parduotuvėse išauga kelis kartus. Nedirbant didiesiems prekybos tinklams, gyventojai ieško alternatyvų ir pasitelkia pristatymą iš virtualių maisto parduotuvių.

„Per praėjusias Šv. Kalėdas mūsų parduotuvės dirbo pilnu pajėgumu. Dauguma klientų – jau anksčiau atradę greituosius pristatymus su mūsų kurjeriais, nedvejodami pasinaudojo šia galimybe, kai mieste, rodos, niekas nedirba. Tikimės sulaukti ir naujų, išsigelbėjimo ieškančių klientų, kurie vėliau grįžtų apsipirkti jau įprastomis darbo valandomis“, - sako E. Dadonaitė.

Užsakymų srautą iliustruoja ir kurjerių užimtumas – šventinėmis dienomis „Bolt Market“ užsakymai „Bolt Food“ platformoje gali sudaryti net 25-30 proc.

„Mūsų verslo modelis veikia taip, kad darbo jėgos naudojame mažiau – daug procesų virtualūs, neturime prekybos salės, kurjerius pasitelkiame tik gavę užsakymą. Tai leidžia dirbti efektyviai, net ir ilgesnį darbo laiką”, - akcentuoja E. Dadonaitė. Ji čia pat priduria, kad vidutiniškai vienoje tamsiojoje parduotuvėje dirba du darbuotojai, o su intensyviu srautu visiškai susitvarko vos keturi žmonės.

„Bolt Market“ parduotuvių darbo laikas švenčių dienomis:

  • Gruodžio 24 d. 9:00 - 20:00

  • Gruodžio 25d. 9:00 - 24:00

  • Gruodžio 26d. 9:00 - 24:00

  • Gruodžio 31d. 9:00 - 20:00

  • Sausio 1d. 9:00 - 24:00

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas