Dabar galima išvengti mokėjimo už „YouTube“: pateikiamas nesudėtingas gidas, kuris leis nemokamai naudotis platforma ir nematyti jokių reklamų

Mitech.lt

2023-10-30, 18:28

7 komentarai (-ų)

Jei esate bent kažkiek išmanantis interneto vartotojas, yra didelė tikimybė, kad „YouTube“ naudojate reklamų blokavimo priemonę arba mokate už „Premium“ paskyrą, kurioje nėra reklamų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dabar galima išvengti mokėjimo už „YouTube“: pateikiamas nesudėtingas gidas, kuris leis nemokamai naudotis platforma ir nematyti jokių reklamų

Platformą valdanti bendrovė „Google“ ieško būdų, kaip apriboti šią ankstesnę parinktį, nes ji turi įtakos svetainės pelningumui. Prieš kelias savaites „YouTube“ sugriežtino savo poziciją dėl reklamų blokatorių, kuriuos visi tiesiog vadina adblockeriais.

„YouTube“ siekdami gauti daugiau pajamų nori, kad naudotojai neblokuotų reklamų, o tiems kas ir toliau nori naudoti adblockerį nebeleidžia žiūrėti video. Pirmiausia naudotojai gauna tik įspėjimus apie naudojamą adblockerį, o pasiekus tam tikrą peržiūrų skaičių įspėjamųjų pranešimų uždaryti nebeįmanoma ir tenka arba išjungi adblockerį, arba nebesinaudoti „YouTube“.

Visas šis procesas susideda iš keturių etapų, kuriuos puikai detalizuoja „uBlock“ komanda „Reddit“ temoje.

  • 1 etapas – tai tik paprastas iššokančio lango pertraukimas, kurį galite atmesti ir tęsti toliau.
  • 2 etapas yra toks pat, tačiau uždarymo mygtuką galima paspausti tik po tam tikro laiko.
  • 3 etapas yra tam tikras „paskutinio šanso įspėjimas“ – prieš perkeliant į kitą etapą, jums suteikiami 3 vaizdo įrašai, kuriuos turite atidaryti (nebūtinai žiūrėti).
  • 4 etapas yra paskutinis etapas. Tai nebėra iššokantis langas. Jis pakeičia jūsų vaizdo įrašą, todėl jo „neįmanoma“ žiūrėti.

„uBlock“ atstovas tame pačiame „Reddit“ taip pat sukūrė temą, kurioje detalizuojama kaip apeiti „YouTube“ adblockerių blokavimą naudojanti „uBlock“. Šis gidas aktualus naudojantiems „Chrome“, „Opera“, „Vivaldi“, „Brave“ ar „Edge“ naršykles.

Jeigu trumpai, reikia būtinai turėti „uBlock“ 1.52.0 ar naujesnę versiją, tada nuėjus į nustatymus nuimti varneles nuo „My filters“ ir visas varneles „Annoyances“ skirtuke ir išsaugoti nustatymus. Po to reikia atstatyti numatytuosius nustatymus ir atnaujinti filtrus. Kaip tai padaryti rasite išsamiame gide su video čia.

7 komentarų

Pranukas

Sveiki, labai apsidžiaugiau pirma karta sulaukęs naudingos informacijos jūsų naujienų tinklapyje, dabar galėsiu sekmingai žiūrėti be reklamų Youtube video.
linkėjimai iš Linksmakalnio km.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas