Dar daugiau dirbtinio intelekto sprendimų: „Google“ atnaujina „Photos“ programėlę, kas leis greičiau surasti norimas nuotraukas, ruošiama ir „Gemini“ naudojanti funkcija

Lukas Snarskis

2024-09-06, 17:55

0 komentarų

„Google“ kūrėjai ruošia naują „Google Photos“ programėlės įrankį, kas leis greičiau ir paprasčiau surasti norimus vaizdus. Žinoma, šis atnaujinimas yra paruoštas dirbtinio intelekto pagrindu.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Dar daugiau dirbtinio intelekto sprendimų: „Google“ atnaujina „Photos“ programėlę, kas leis greičiau surasti norimas nuotraukas, ruošiama ir „Gemini“ naudojanti funkcija

„Google“ atnaujino „Photos“ programėlę, kur buvo patobulinta paieškos sistema. Nuo šiol galite naudoti aprašomojo pobūdžio užklausas, naudodami kasdienę kalbą. Tai turėtų palengvinti norimų vaizdų paiešką.

Rezultatus galite rūšiuoti pagal datą arba svarbą, kad dar greičiau rastumėte konkretų ieškomą vaizdą. Šiuo metu ši galimybė prieinama visiems „Android“ ir „iOS“ naudotojams anglų kalba, o „artimiausiomis savaitėmis“ bus išplėsta į daugiau kalbų.

Pasirinkti „Google Photos“ naudotojai JAV rinkoje šiandien per „Google Labs“ taip pat gauna išankstinę prieigą prie „Ask Photos“, jei yra užsiregistravę į laukiančiųjų sąrašą. Ši galimybė pagerina paiešką naudojant „Gemini“ dirbtinio intelekto galią.

„Ask Photos“ supranta jūsų nuotraukų galerijos kontekstą - svarbiausius jūsų gyvenimo žmones, pomėgius, mėgstamus patiekalus ir pan. Taigi, jis gali ištraukti svarbią informaciją, kad padėtų jums rasti konkrečius prisiminimus ir atskleisti informaciją apie jūsų gyvenimą.

Kadangi „Ask Photos“ iš esmės yra „Google Photos“ pokalbių robotas ir jeigu neranda tai, ko ieškojote - galite jam pateikti papildomų užuominų ar detalių. Taip pat galite paprašyti, kad jis padėtų apibendrinti svarbiausius dalykus, kuriuos nuveikėte kelionėje, ir pateiktų geriausių konkretaus renginio nuotraukų pasiūlymų.

„Google“ teigia, kad žmonės gali peržiūrėti jūsų „Ask Photos“ užklausas, kad galėtų tobulinti paslaugą, tačiau tik atsijungę nuo „Google“ paskyros, kad būtų apsaugotas jūsų privatumas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas