„DOTA“ žaidimo serialas atvyksta į „Netflix“: laukti liko nebedaug

Rokas Gaidys

2021-02-19, 15:00 (atnaujinta 2023-02-06, 10:59)

0 komentarų
„DOTA“ žaidimo serialas atvyksta į „Netflix“: laukti liko nebedaug

Turbūt populiariausia pasaulyje serialų ir filmų transliavimo paslauga „Netflix“ nuolatos auga ir plečiasi. Šiuo metu ji gali pasigirti tikrai nemažu prenumeratorių skaičiumi, tai yra beveik 204 milijonų (sausio mėnesio duomenimis). Norint ir toliau didinti jų skaičių reikia plėsti horizontus ir siūlomo turinio kiekį, o tai jiems sekasi tikrai neblogai, nes pastaruoju metu vis dažniau vaizdo žaidimų franšizės vis dažniau išbando sėkmę joje. O dabar buvo paskelbta, kad prie šios platformos jungiasi dar vienas, visiems tikriausiai puikiai žinomas projektas.

„Dota 2“ arba „Defence of the Ancients 2“ pasirodė dar 2013-aisiais kaip pirmosios dalies, kuri gimė iš „Warcraft III“ fanų sukurto režimo dar 2003-aisiais, tęsinys, kuris net iki šių dienų fiksuoja tikrai neblogus rezultatus. Paskutinį mėnesį „Steam“ platformoje buvo užfiksuota daugiau nei 11 milijonų nuolatinių „Dota 2“ žaidėjų. Žinoma, kad ji neprilygsta aršiausiam savo priešui „League of Legends“ su daugiau nei 50 milijonų vartotojų, kurie prie jo prisijungia kiekvieną dieną, bet jie vis tiek nenusileidžia dydžiu savo esporto turnyrais, kurie pritraukia dešimtis milijonų žiūrovų bei kitu papildomu turiniu.

Pastarieji dar prieš 1,5 metų paskelbė apie savo animacinio serialo kūrimą, kuris nepasirodė iki šiol, o tuo tarpu „DOTA“ ekranizaciją išvysime jau labai greitai, kovo mėnesį per „Netflix“. Dabar jau yra žinoma, kad tai bus 8 serijų trukmės animacinis mini serialas, kurį kuria Pietų Korėjos studija „MIR“. Kaip teigia patys kūrėjai, čia bus pasakojama kelių „Dota“ herojų/čempionų, tokių kaip riterio „Davion“ ir princesės „Mirana“ istorija. Visam šiam projektui vadovauja A. E. Miller, kuri dirbo su tokiais Holivudo projektais kaip „Toras“ ir „Iksmenai“ bei „Terminatorius: Saros Konor kronikos“.

Žinoma, kad „DOTA: Dragon‘s Blood“ pasirodys jau kovo 25-tą dieną su aštuoniomis serijomis. Apskritai, dabar yra pakankamai geras metas būti vaizdo žaidimų fanu „Netflix“ platformoje, nes be antrojo „The Witcher“ sezono yra žinoma, kad joje taip pat pasirodys „Resident Evil“ ir „Assassin‘s Creed“ serialai. Raganiaus nuotykių serialo pirmasis sezonas iki šiol karaliauja šios platformos originalių projektų viršūnėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas