„Google Chrome“ pasiekė 8 metus laukti pokyčiai: pamatykite, kas netrukus pasikeis visose naršyklės versijose

Lukas Snarskis

2022-02-06, 10:55 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

2 komentarai (-ų)
„Google Chrome“ pasiekė 8 metus laukti pokyčiai: pamatykite, kas netrukus pasikeis visose naršyklės versijose

Populiariausia interneto naršyklė „Google Chrome“ sulaukė logotipo atnaujinimo, kurio laukti reikėjo daugiau nei 8 metus. Jeigu tikėtis, kad tai grandiozinis pasikeitimas – teks nusivilti. „Google“ dar labiau supaprastino šios naršyklės logotipą, kuris dabar dera su kompanijos „modernaus prekės ženklo išraiška“.

Penktadienį pademonstruotas logotipas išliko tokių pačių spalvų – tai raudonos, mėlynos, žalios ir geltonos, tačiau visos šios spalvos buvo kiek paryškintos. „Google“ pašalino ir nedidelius šešėlius, kurie buvo pastebimi tarp skirtingų spalvų, o taip pat padidėjo ir centrinis apskritimas.

Tiesa, nors paties logotipo pokyčiai ir nėra kardinalūs, „Chrome“ piktograma, kuri naudojama skirtingose operacinėse sistemos, sulaukė kiek didesnių pokyčių. „Google Chrome“ naršyklės piktograma įgavo subtilų gradientą „Windows“ operacinėje sistemoje, 3D vaizdą „MacOS“ aplinkoje, o itin plokščiu dizainu aprūpinta „ChromeOS“ platformoje tam, kad derėtų prie kitų sistemos piktogramų.

Verta pastebėti ir tai, jog „macOS“ ir „iOS“ operacinėse sistemose įvyko ir daugiau pasikeitimų, susijusių su šia interneto naršykle. Programėlės „Beta“ versija turės specialų „BETA.“ žymėjimą. Tiesa, visi šie pokyčiai šiuo metu yra matomi dar ne visiems.

„Google“ šiuos pasikeitimus pasiūlys per artimiausius keletą mėnesių, o šiuo metu juos matyti gali tik „Beta“ ir „Dev“ versijų naudotojai.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas