„Instagram“ gali sulaukti revoliucinės naujienos: planuojami pasikeitimai, kurie gali visiškai pakeisti naudojimosi patirtį

Arnas Balčiūnas

2023-06-09, 07:46

0 komentarų

Nuolat besivystančiame socialinių medijų pasaulyje „Instagram“ ir toliau stebina savo vartotojus intriguojančiomis funkcijomis. Naujausias ažiotažas yra susijęs su galimu dirbtinio intelekto (DI) pokalbių roboto integravimu su populiaria nuotraukų dalijimosi platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Instagram“ gali sulaukti revoliucinės naujienos: planuojami pasikeitimai, kurie gali visiškai pakeisti naudojimosi patirtį

Inžinierius Alessandro Paluzzi neseniai atskleidė ekrano nuotraukas, rodančias, kad „Instagram“ dirba su DI agentu, galinčiu atsakyti į klausimus ir pateikti patarimus. Jei šios spėlionės pasitvirtins, „Instagram“ gali tapti viena iš pirmųjų socialinių medijų platformų, kartu su „Snapchat“, turinčia pokalbių robotą.

Siūlomu pokalbių robotu siekiama padėti asmenims, kuriems sunku rašyti pranešimus. Galimybė teikti patarimus ir palaikymą gali padėti vartotojui sukurti tobulą atsakymą. Nesvarbu, kokių ieškote patarimų - mados, kelionių ar bet kokia kita tema, pokalbių robotas greičiausiai bus vertingas vartotojų pagalbininkas.

Vienas iš unikalių šios plėtros aspektų yra galimybė vartotojams pasirinkti savo pokalbių robotą iš daugybės asmenybių. Įsivaizduokite, kad turite galimybę bendrauti su skirtingomis asmenybėmis, kurių kiekvienas turi savo unikalų stilių ir toną. Nesvarbu, ar jums labiau patinka šmaikštus ir humoristinis bendražygis, ar rami ir išmananti asmenybė – rinksitės jūs.

Be to, atrodo, kad „Instagram“ svarsto galimybę sklandžiai integruoti pokalbių robotą į vykstančius pokalbius. Tiesiog @-paminėdami pokalbių robotą vartotojai galės įtraukti jį į vedamas diskusijas. Ši funkcija gali prisidėti prie sklandesnės ir patrauklesnės sąveikos ir pagerinti bendrą vartotojo patirtį.

Nors tikslus šios funkcijos išleidimo laikas lieka neaiškus, ankstesni „Meta“ generalinio direktoriaus Marko Zuckerbergo pareiškimai rodo, kad bendrovė aktyviai tiria DI asmenybes, skirtas „Instagram“, „Messenger“ ir „WhatsApp“. Paluzzi, turintis solidžią būsimų funkcijų atskleidimo reputaciją, taip pat padidina šių teiginių patikimumą. Anksčiau jis tiksliai nustatė „Instagram“ mokamos tikrinimo sistemos įrodymus likus kelioms savaitėms iki to, kol apie tai oficialiai paskelbė „Meta“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas