Interneto sensacija tapęs pokalbių robotas sulaukė atnaujinimo: pasiūlys keletą naujovių, tačiau didžiausias jo trūkumas liko neišspręstas

Vienu pagrindinių diskusijų objektu pastaruoju metu virtęs paieškos variklis „ChatGPT“ akimirksniu sukuria sklandų, jei pageidaujama – net ir rimuotą tekstą, kurį sunku atskirti nuo parašyto žmogaus. Paieškos variklis užduotis atlieka taip greitai ir kokybiškai, jog daugeliui kyla klausimas – ar jis netrukus pakeis kai kurių profesijų žmones? Ir dabar jis tapo dar geresnis.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Interneto sensacija tapęs pokalbių robotas sulaukė atnaujinimo: pasiūlys keletą naujovių, tačiau didžiausias jo trūkumas liko neišspręstas

Kaip ir buvo tikėtasi, „OpenAI“ pristatė naująją „ChatGPT“ versiją, kuri pasipildė naujomis galimybėmis. Vakar, antradienį, buvo pristatyta „GPT-4“ versija, kuri pasiūlys ne tik naujas funkcijas, bet ir pagerintą veikimą.

Viena didžiausių naujovių – galimybė užklausoje kombinuoti tekstą su nuotraukomis, diagramomis ar ekrano vaizdais. Tiesa, nors tokia funkcija skamba išties gerai, tačiau kol kas ji nėra prieinama viešai ir vis dar testuojama kompanijos viduje. Kol kas išlieka neaišku, kada ji bus prieinama kiekvienam.

„OpenAI“ atstovai pasidalino pokalbių roboto našumo diagramomis, kurios puikiai iliustruoja pasikeitimus, kuriuos suteiks naujojo „ChatGPT“ versija. Skelbiama, jog pokalbių robotui buvo pateiktos naujausių egzaminų užduotys, o iš pateikiamų rezultatų matyti, jog naujoji versija, daugeliu atveju, demonstravo žymiai geresnius rezultatus nei jos pirmtakas.

Verta paminėti ir tai, jog „GPT-4“ versija pasiūlys ir galimybę koreguoti šio pokalbių roboto atsakymo toną. Jeigu anksčiau buvo naudojama versija, kuri pasižymėjo fiksuotu žodiškumu, tonu ir stiliumi, tai dabar kūrėjams suteikiama daugiau laisvės ir jie patys galės nuspręsti kaip atsakymus pateiks šis sprendimas.

Daugelis tikėjosi, jog „GPT-4“ versija galės pasiūlyti ir naujesnę informaciją, tačiau šiuo klausimu neįvyko jokie pokyčiai. Šis pokalbių robotas ir toliau turi priėjimą prie medžiagos, kuri yra ne naujesnė kaip 2021 metų rugsėjis.

Naujoji „ChatGPT“ jau yra prieinama kūrėjams, kurie yra užsiregistravę į laukimo sąrašus. Daugeliui iš mūsų naujoji pokalbio roboto versija prieinama su „ChatGPT Plus“ prenumerata, kurios kaina siekia 20 JAV dolerių per mėnesį. „OpenAI“ žada jau netrukus pasiūlyti ir dar vieną prenumeratą, kuri vartotojams suteiks daugiau galimybių, tačiau daugiau informacijos nėra pateikiama.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas