Iš televizijos ekranų puikiai pažįstamų „Tele2“ herojų „Teledueto“ balsai persikelia ir į profesionalią muzikos platformą, juos rasite ir „Spotify“ platformoje

Pranešimas spaudai

2024-07-24, 19:54

0 komentarų

Iš televizijos ekranų puikiai pažįstamų „Tele2“ herojų „Teledueto“ balsai persikelia ir į profesionalią muzikos platformą – visas pilnos apimties grupės dainas jau galima išgirsti specialiame „Spotify“ grojaraštyje.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Iš televizijos ekranų puikiai pažįstamų „Tele2“ herojų „Teledueto“ balsai persikelia ir į profesionalią muzikos platformą, juos rasite ir „Spotify“ platformoje

Čia galima paklausyti ir kartu su dainininke Monika Liu sukurtą vasaros hitą, o „YouTube“ platformoje ką tik pasirodė šios dainos gyvai atliekama akustinė versija bei svajingas klipas.

Nuo praėjusių metų rudens televizijoje, radijuje bei internete skambančios „Teledueto“ dainos – jau ir populiariausioje skaitmeninėje muzikos platformoje „Spotify“. Čia galima išgirsti populiariausių grupės kūrinių pilnas versijas – platformoje peržiūras jau renka kūriniai „Pigiai“, „Greitai“, „Sočiai“, „Visiems namams“ ir kitos.

Kol kas didžiausio populiarumo sulaukė su dainininke ir dainų autore Monika Liu sukurtas vasaros hitas – bosanovos muzikos stiliumi atliekamas kūrinys „Atostogų duetas“. Jis „Spotify“ jau turi apie 3,5 tūkst. perklausų. „YouTube“ platformoje klipas peržiūrėtas net 808 tūkst. kartų.

„Vos pasirodžiusi naujoji „Teledueto“ reklama su Monika Liu sulaukė didelės sėkmės ir populiarumo. Norėjome pratęsti Monikos ir „Teledueto“ sukurtą istoriją, tad nostalgišką bei sentimentalią vasaros nuotaiką perkėlėme ir į akustinę dainos versiją, kurią dainininkė su grupe atlieka gyvai – tiek vokalas, tiek pianinu atliekama muzika yra tokia, kokią išgirstumėte koncerte“, – sako Agnietė Žilinskaitė, „Tele2“ prekių ženklo vadovė.

Vasaros hito „Atostogų duetas“ akustinę versiją lydi svajingas vaizdo klipas, nufilmuotas studijoje. Čia dainininkams kompaniją palaikė ir Monikos Liu šuniukai.

„Teledueto“ reklaminės kampanijos herojai kaskart vis kitaip apdainuoja 5G namų internetą. Duetui paklūsta įvairūs muzikos žanrai – jau nuskambėjo „disco“, „country“, „trap“, „boyband“, „electro-rock“ ir kitų muzikos stilių kūriniai.

„Prasidėjus „Teledueto“ kampanijai iš klientų vis sulaukdavome pasiteiravimų, kada pasirodys pilnos dainų versijos. Pagaliau klausytojų širdis užkariavusių dainų pilnos versijos prieinamos visiems, tad kviečiame jų klausytis tiek „Spotify“, tiek ir „YouTube“ platformoje“, – sako A. Žilinskaitė.

Bendras kūrinys su Monika Liu – ne pirma dueto partnerystė su šalyje žinomais vardais. Pavasarį grupė taip pat pristatė „hyper-pop“ stiliaus dainą su viena populiariausių jaunosios kartos alternatyviosios muzikos žvaigždžių – dj nevykele. „Teleduetas“ iš televizijos ekranų pasitraukti neketina – nudžiugins naujomis dainomis ir partnerystėmis su žinomais šalies muzikos pasaulio veidais.

„Tele2“ reklamos herojai „Teleduetas“ jau sulaukė pripažinimo – tapo efektyviausia didelio biudžeto prekių ženklo atnaujinimo rinkodaros kampanija Lietuvoje. Tokį apdovanojimą „Tele2“ pelnė įvykusiuose „Password 2024“ konferencijos apdovanojimuose.

„Tele2“ nuolat plečia naujosios kartos 5G ryšio tinklą ir užtikrina, kad klientai galėtų kokybiškas paslaugas įsigyti už sąžiningą kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas