Lietuvių pamėgta filmų platforma grimzta į dugną: tokio nuopuolio nebuvo jau beveik dešimtmetį

TopCom.lt

2022-04-19, 15:55

6 komentarai (-ų)
Lietuvių pamėgta filmų platforma grimzta į dugną: tokio nuopuolio nebuvo jau beveik dešimtmetį

Įžengus į paskutinę pirmojo ketvirčio savaitę, srautinio perdavimo milžinės akcijos artėja prie didžiausio ketvirčio kritimo nuo 2012 metų. Jų vertė smuko maždaug 38 proc. Kaip ir „Facebook Meta Platforms Inc.“ savininko atveju, didelė dalis prastų „Netflix“ rezultatų gali būti siejama su nuviliančia augimo perspektyva, dėl kurios akcijų kaina per keturias dienas po sausio mėnesio ketvirčio rezultatų sumažėjo beveik 30 proc.

„Dabar daugiau dėmesio skiriama pagrindams, o tai reiškia, kad „Netflix“ nemato tokio augimo, koks matomas kituose didžiųjų technologijų sektoriuose“, – sakė Huntington Private Bank vyresnysis akcijų analitikas Davidas Klinkas.

Praėjusį sekmadienį „Netflix“ patyrė nesėkmę bandydama sustiprinti savo reputaciją tarp žiūrovų – „Apple“ tapo pirmąja transliacijos paslauga, laimėjusia „Oskarą“ už geriausią filmą ir aplenkdama „Netflix“ kūrinį „Dog Power“.


Nors investuotojai nesitiki, kad „Netflix“ akcijos artimiausiu metu reikšmingai atsistatinėti, pionierių pranašumas ir didelė abonentų bazė įmonei teikia vilčių.

6 komentarų

Paklausk

Tegul padaro kad filmus būtų galima žiūrėti uzdyka ir siųstis irgi už dyką tada viskas bus gerai kaip senais gerais laikais aš tai ištryniau Netflix nes reikia mokėti o man tas labai nepatinka gėriau Filmai.in arba Filmux.to nors už dyką galima žiūrėti cha cha:-)

Romas

Gal nori pas mane ateit už dyką trinkeles sudėt, nes anas darbuotojas pinigų paprašė tai išvariau 😂

Rimas

Ir blogai padarei,dabar pats desiesi trinkelias uz dyka,o as tuo laiku ziuresiu nemokamus filmus,.ha,ha,ha...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas