Milžiniško populiarumo sulaukęs „Meta“ produktas – jau ir Europoje: išbandyti gali ir daugelis lietuvių, sužinokite kaip paprasčiausia tai padaryti

Lukas Snarskis

2023-12-15, 18:05

0 komentarų

Liepos 5 dieną pasirodžiusi „Threads“ – naujausia Marko Zuckerbergo valdomos milžinės „Meta“ nemokama tekstinių pokalbių programėlė. Vos pasirodžiusi „Threads“ akimirksniu sulaukė vartotojų susidomėjimo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Milžiniško populiarumo sulaukęs „Meta“ produktas – jau ir Europoje: išbandyti gali ir daugelis lietuvių, sužinokite kaip paprasčiausia tai padaryti

Vasarą debiutavęs naujasis socialinis tinklas „Threads“ vos per pirmas dienas pasiekė rekordą – greičiausiai sutraukė per 100 mln. vartotojų ir tapo sparčiausiai augančia socialinių tinklų platforma pasaulyje. Ir tai buvo pasiekta nepaisant to, jog platforma nebuvo prieinama Europos rinkoje.

Kompanijai „Meta“ priklausantis socialinis tinklas jau dabar yra prieinamas ir Europoje, o tiksliau – 27 Europos Sąjungos šalyse. Tai reiškia, kad „Threads“ jau dabar gali išbandyti ir daugelis lietuvių, o paprasčiausia tai padaryti tiems, kurie naudojasi socialiniu tinklu „Instagram“, kadangi registracija naujoje platformoje užtruks vos keletą akimirkų.

Visi „Threads“ vartotojai turi turėti ir „Instagram“ paskyras. Jeigu „Instagram“ paskyrą jau turite – belieka tik atsisiųsti „Threads“ – prie jos automatiškai galėsite prijungti naudodami minėto soc. tinklo paskyrą. Dar vienas patogumas – „Threads“ iš karto galite sekti tuos žmones ar paskyras, kurias jau sekate „Instagram“.

„Threads“ įrašus taip pat kelių mygtukų paspaudimu galėsite patalpinti į „Instagram“ istorijas. Be to, šioje programėlėje bus naudojama technologija, leidžianti jai sąveikauti su neseniai atsiradusiu didžiausiu decentralizuotu socialiniu tinklu „Mastodon“ ir kitomis populiariomis platformomis

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas