Naujo HBO serialo „Merginos autobuse“ premjera: jau rytoj galėsite išvysti pirmąsias dvi serijas

HBO

Pranešimas spaudai

2024-03-13, 17:10

0 komentarų

HBO pristato naują draminį serialą „Merginos autobuse“, kuris žiūrovus kviečia į JAV prezidento rinkimų kampaniją kartu su keturiomis jaunomis žurnalistėmis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujo HBO serialo „Merginos autobuse“ premjera: jau rytoj galėsite išvysti pirmąsias dvi serijas

Merginos – keturios skirtingos asmenybės, kurios skiriasi ne tik savo charakteriais, bet ir žurnalistinio darbo stiliais. Pirmas dvi serialo serijas žiūrovai galės išvysti jau šį ketvirtadienį, kovo 14 d., per HBO „Telia Play“ platformoje ir „Go3“ televizijoje.

Serialo siužeto centre – žurnalistė Sadie McCarthy, kuri romantizuoja praėjusių politinių rinkimų reportažus ir palieka visą savo asmeninį gyvenimą tam, kad galėtų rašyti publikacijas laikraščiui apie kandidatą į prezidentus. Sadie prisijungia prie darbo su rinkimų kampanija ir ilgainiui suartėja su trimis savo konkurentėmis – Greise, Lola ir Kimberlyn. Nepaisant jų skirtumų, merginos tampa tarsi šeima, kuri stebi didžiausią muilo operą šalyje – kovą dėl Baltųjų rūmų.

Serialo personažus kuria Melissa Benoist, Carla Gugino, Natasha Behnam, Christina Elmore, Brandonas Scottas, Griffinas Dunne, Markas Consuelos ir Scottas Foley.

Vykdomosios prodiuserės Amy Chozick ir Julie Plec įkvėpimo siužetui sėmėsi iš savo patirties, kai A. Chozick dirbo rinkimų kampanijos autobuse. Taip pat serialo kūrybinėje grupėje – Rina Mimoun, Gregas Berlanti, Sarah Schestechter, Leigh London Redman ir Marcosas Siega. Pirmąjį epizodą prodiusavo ir režisavo Jesse Peretz.

Pirmų dviejų serialo „Merginos autobuse“ serijų premjera – kovo 14 d., o likusieji 8 epizodai pasirodys per HBO „Telia Play“ platformoje ir „Go3“ televizijoje kas savaitę iki gegužės 9 dienos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas