Nemokamai žiūrėkite F1 Saudo Arabijos GP tiesiogiai: sužinokite, kaip nemokamai stebėti Saudo Arabijos GP lenktynes gyvai

Partnerio turinys

2024-03-08, 15:55 (atnaujinta 2024-03-10, 09:46)

0 komentarų

„Formulė 1“ daugeliui tautiečių yra viena mėgstamiausių automobilių sporto šakų. Traukia net ir tuos, kurie patys nėra profesionalūs vairuotojai, tačiau domisi automobilių ir greičio galimybėmis. Naujai prasidėjęs sezonas sutraukia daugelio gerbėjų dėmesį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nemokamai žiūrėkite F1 Saudo Arabijos GP tiesiogiai: sužinokite, kaip nemokamai stebėti Saudo Arabijos GP lenktynes gyvai

2024 metų F1 sezonas bus ilgiausias šio čempionato istorijoje, o tai puiki proga mėgautis aukščiausios klasės lenktynėms. Šeštadienį įvyks antrasis „Formulės 1“ etapas – Saudo Arabijos GP. Šio savaitgalio lenktynės vyks 19:00 val. Lietuvos laiku.

Ieškote kur žiūrėti F1 lenktynes tiesiogiai nemokamai? Tuomet turime jums sprendimą, kuris leis mėgautis ne tik Saudo Arabijos GP, bet ir stebėti visas šio sezono kovas. Mėgautis nemokamomis „Formulės 1“ transliacijomis nėra sudėtinga, o tam tereikia turėti prieigą prie VPN.

Dabar „CyberGhost VPN“ siūlo dviejų metų planą vos už 56,94 eurus, o papildomai suteikia ir dar du papildomus mėnesius. Tai reiškia, jog jums ši prenumerata kainuos vos 2,19 euro per mėnesį, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. O dabar pažvelkime kaip išnaudoti „CyberGhost“ teikiamas paslaugas, jog galėtumėte žiūrėti „Formulę 1“ visiškai nemokamai.

Paspaudę šią nuorodą ir pasinaudoję aukščiau pateikiamu pasiūlymu jūs galėsite pasikeisti savo geolokaciją ir taip mėgautis aukščiausios kokybės „Formulės 1“ transliacijomis. Žemiau pateikiame sąrašą šalių, kurios leis jums mėgautis Saudo Arabijos GP lenktynėmis nemokamai.

Formulė 1 Saudo Arabijos GP tiesiogiai

Saudo Arabijos GP nemokamai transliuos Belgijos kanalas RTBF, kurį rasite paspaudę čia. Norėdami žiūrėti šią transliaciją, jums reikia parsisiųsti „CyberGhost VPN“ programėlę ir tuomet joje pasirinkti Belgiją, kaip šalį, kurią norite naudoti.

Šio šeštadienio lenktynes nemokamai rodys ir Servus TV ir ORF. Šie austrų kanalai transliacijas siūlo vokiečių kalba. Norėdami žiūrėti vieno iš šių kanalų transliacijas – jūs turėsite pasirinkti Austriją kaip norimą šalį „CyberGhost VPN“ programėlėje. Servus TV galite rasti paspaudus čia, o ORF - paspaudus čia.

Kaip pasikeisti savo lokaciją naudojant VPN?

Visų pirma, jums reikia įsidiegti „CyberGhost VPN“ programėlę, kurią galite rasti prisijungę prie savo paskyros. Kuomet aplikacija bus įdiegta jūsų kompiuteryje ar telefone – viskas labai paprasta.

Jeigu naudojatės telefonu – jums tereikia atlikti šiuos žingsnius:

  1. Pasijungti „CyberGhost VPN“ programėlę ir prisijungti prie savo paskyros;
  2. Spaudžiame „Best Location“ mygtuką;
  3. Atsidarusiame lange pasirenkame Belgiją ar kitą reikiamą šalį;
  4. Programėlė prie lokacijos prisijungs automatiškai ir dabar jūsų vietovė yra sėkmingai pakeista.

Jeigu naudojatės „CyberGhost VPN“ programėle kompiuteryje:

  1. Pasijungiam „CyberGhost VPN“ programėlę ir spaudžiama rodyklės atgal mygtuką, kuris praplės aplikacijos langą;
  2. Spaudžiame „All servers“ ir susirandame norimą šalį bei spustelime ant jos;
  3. Dešinėje pusėje jau rašys jūsų pasirinktą šalį, spaudžiame aukščiau esantį prisijungimo mygtuką;
  4. Dabar jūsų vietovė yra sėkmingai pakeista.

„CyberGhost VPN“ yra vienas geriausių VPN paslaugų tiekėjų, kuris pasiūlys itin greitas paslaugas, gausybę skirtingų lokacijų, o svarbiausia – labai paprastą ir patogią programėlę. Negana to, čia naudojamas 256 bitų AES šifravimas, kas užtikrins, kad jūsų interneto ryšys yra visiškai apsaugotas.

Kaip jau minėjome, dabar „CyberGhost VPN“ siūlo dviejų metų planą vos už 56,94 eurus, o papildomai suteikia ir dar du papildomus mėnesius. Tai reiškia, jog jums ši prenumerata kainuos vos 2,19 euro per mėnesį, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas