„Netflix“ pėdomis seka ir „Disney Plus“: platformos naudotojai netrukus susidurs su tam tikrais pakeitimais, tai nepatiks daugeliui

MiTech.lt

2024-02-14, 15:01

0 komentarų

„Netflix“ jau kuris laikas draudžia slaptažodžių dalijimąsi su asmenimis, gyvenančiais už jų namų ūkio ribų. Analogišku keliu dabar nusprendė žengti ir dar viena platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Netflix“ pėdomis seka ir „Disney Plus“: platformos naudotojai netrukus susidurs su tam tikrais pakeitimais, tai nepatiks daugeliui

„Disney Plus“ pradėjo siųsti blogas naujienas klientų el. laiškuose, rašo „The Verge“. Žinutėse atkreipiamas dėmesys į bendrovės paslaugų teikimo sąlygų pakeitimus, dėl kurių žmonėms bus sunkiau prisijungti prie paskyrų naudojantis ne savo prisijungimo duomenimis.

„Disney“ teigė, kad gali „analizuoti jūsų paskyros naudojimą“, kad nustatytų, ar žmonės laikosi naujųjų taisyklių, nors išsamiau apie tai, kaip aptiks dalintojus, neužsimena. Prisijungimo duomenimis gali dalytis ir jais naudotis tik vieno namų ūkio, kuris apibrėžiamas kaip viena geografinė gyvenamoji vieta, žmonės.

Ši naujiena pasirodė praėjus kelioms dienoms po to, kai „Disney“ priklausanti „Hulu“ patvirtino, kad taip pat griežtina slaptažodžių dalijimosi tvarką. Kaip ir „Hulu“, „Disney Plus“ teigia, kad pasilieka teisę apriboti arba panaikinti kieno nors paskyrą, jei jis bus pagautas pažeidžiantis taisykles.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas