Nukentėję „Paysera“ klientai sulaukė gerų naujienų: bendrovė paskelbė informaciją dėl savaitgalį užblokuotų kortelių

Pranešimas spaudai

2022-12-22, 07:20

0 komentarų

Maždaug 1000-ui „Paysera“ Lietuvos klientų, kurių mokėjimo kortelės „Visa“ praėjusį savaitgalį buvo užblokuotos, bendrovė išduos naujas korteles, o naujų kortelių išdavimo ir pristatymo išlaidas kompensuos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nukentėję „Paysera“ klientai sulaukė gerų naujienų: bendrovė paskelbė informaciją dėl savaitgalį užblokuotų kortelių

Bendrovė praneša, kad trečiadienį e. laiškais informuoja tuos klientus, kuriems bus išduotos naujos „Visa“ mokėjimo kortelės. Senosios kortelės šiuo metu yra neaktyvios ir jomis atsiskaityti nėra galimybės. Bendrovė platina kortelių leidėjo UAB „Finansinės paslaugos „Contis“ išduodamas, „Paysera“ vardu pažymėtas „Visa“ korteles.

Senąją mokėjimo kortelę klientai gali atšaukti programėlėje arba internetinėje bankininkystėje ir savarankiškai ten pat užsisakyti naują kortelę, renkantis vieną iš dviejų naujo dizaino kortelių. T.y., nereikia vykti į skyrių, kreiptis telefonu ar e. paštu.

Naujų kortelių išdavimo kaina bus kompensuota per savaitę. Papildomai dėl to nieko daryti nereikia.

Dėl didesnio klientų aptarnavimo skyriaus užimtumo, „Paysera“ prašo visų klientų, kurių laiškas ar skambutis nėra pirmojo būtinumo, susisiekti su bendrove vėliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas