Prieš „Euroviziją“ lietuviai skubėjo užsisakyti maisto: „Bolt Food“ atstovai atskleidė, kas buvo populiariausia

Pranešimas spaudai

2024-05-14, 17:14

0 komentarų

Kasmet metais „Eurovizijos“ dainų konkursą stebi šimtai tūkstančių Lietuvos gyventojų. Maisto išvežiojimo ir greitojo maisto prekių pristatymo platformų atstovai pastebi, kad „Eurovizijos“ savaitę užsakymų kiekis išauga kiekvienais metais, o pirkinių krepšeliuose dominuoja komforto maistas ir užkandžiai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Prieš „Euroviziją“ lietuviai skubėjo užsisakyti maisto: „Bolt Food“ atstovai atskleidė, kas buvo populiariausia

Maisto užsakymo platformos „Bolt Food“ regiono vadovas Justinas Bambalas sako, kad vykstant „Eurovizijai“ užsakymų šuolis pastebimas visoje Lietuvoje. Šių metų eurovizinės savaitės metu antradienį bei ketvirtadienį užsakymų skaičius „Bolt Food“ platformoje išaugo pusantro karto, o šeštadienį programėlę atsidarė net dvigubai daugiau žmonių nei įprastai.

„Akivaizdu, kad šis renginys didelei daliai lietuvių yra tikra šventė. Pastebime, kad vakarais, kuomet vyksta „Eurovizijos“ dainų konkursas, išauga ir vidutinio užsakymo dydis, nes nemaža žmonių dalis konkursą renkasi stebėti su draugais ar artimaisiais, o ypač – šeštadienio vakarą“, – sako J. Bambalas.

Anot „Bolt Food“ atstovo, belaukdami „Eurovizijos“ lietuviai daugiausia užsisakinėja greitąjį maistą bei patiekalus, kuriais patogu dalintis.

„Antradienį ir ketvirtadienį, kai vyko „Eurovizijos“ pusfinaliai, daugiausia lietuviai užsisakinėjo mėsainius ir picas – užsakymai iš kai kurių juos ruošiančių restoranų šiomis dienomis išaugo net 65 proc. Tačiau šeštadienį, kai vyko renginio finalas, pica tapo absoliučia lydere“, – sako „Bolt Food“ regiono vadovas ir priduria, kad mėgstamu lietuvių patiekalu „Eurovizijos“ vakarais buvo ir kebabai.

Greitojo maisto prekių pristatymo platformos „Bolt Market“ Lietuvoje vadovė Emilija Dadonaitė pastebi, kad besirengdami stebėti „Euroviziją“ Vilniaus ir Kauno gyventojai taip pat suskuba užsisakyti ir maisto prekių.

„Praėjusią savaitę antradienio ir ketvirtadienio vakarais užsakymų ženkliai padaugėjo apie 20–22 val., kai „Eurovizijos“ fanai laukė renginio pradžios. „Eurovizijos“ vakarais pastebėtas ketvirtadaliu išaugęs užsakymų skaičius, o šeštadienį fiksuotas netgi 30 proc. augimas“, – pastebėjimais dalijasi E. Dadonaitė.

Anot jos, „Eurovizijos“ dienomis kito ir vidutinis pirkėjo krepšelis – įprastai populiariausi produktai, pavyzdžiui, bananai, pienas, vanduo, užleido vietą užkandžiams. Lietuvių mėgstamiausi pirkiniai antradienio, ketvirtadienio ir šeštadienio vakarais buvo traškučiai ir sūrūs riešutai, taip pat išaugo ir užsakomų gaiviųjų gėrimų kiekis.

„Vilniečiai bei kauniečiai taip pat apsipirkinėjo ir specialioje kategorijoje „LUKTELK vakarėliui“, į kurią atrinkome specialius prekių pasiūlymus, ypač tų, kuriomis patogu dalintis su draugais ar artimaisiais stebint „Euroviziją“ ir palaikant Lietuvos atstovą“, – sako E. Dadonaitė.

Lietuvoje veikia keturios „Bolt Market“ parduotuvės – trys Vilniuje ir viena Kaune. „Bolt Food“ maistą ir prekes pristato Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose bei Jonavoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas