Pristatytė dokumentinį serialą apie „Formulės-1“ pasaulio čempioną – „Maksas Verstapenas: tapimas čempionu“

Pranešimas spaudai

2023-03-09, 10:23

0 komentarų

„Viaplay“ žiūrovai turės unikalią galimybę išvysti jauno gabaus lenktynininko Makso Verstapeno (Max Verstappen) gyvenimą: nuo akimirkų, kaip jis ima treniruotis, iki varžymosi aukščiausiame lygyje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytė dokumentinį serialą apie „Formulės-1“ pasaulio čempioną – „Maksas Verstapenas: tapimas čempionu“

Daugiausia dėmesio seriale skiriama M. Verstapeno pergalei 2022 m. pasaulio čempionate ir jo vaikystei, atskleidžiamas stiprus ryšys su tėvu Džosu Verstapenu. Trijų serijų serialo premjera per „Viaplay“ – balandžio 2 d.

„Maksas Verstapenas: tapimas čempionu“ (angl. Max Verstappen: Anatomy of a Champion) kviečia žiūrovus ir „Formulės-1“ gerbėjus į Makso Verstapeno pasaulį ir suteikia nepaprastą galimybę susipažinti su jo gyvenimu – seriale pirmą kartą atskleidžiama už didžiulio talento slypinti sudėtinga asmenybė. Jame rodoma, kaip Maksas savo jaunystės metais siekia tobulumo, nešdamas didžiulę žiniasklaidos dėmesio ir įsipareigojimų naštą.

Ryšis tarp sūnaus ir tėvo

Seriale gilinamasi į asmeninį Makso gyvenimą, nagrinėjamas artimas ryšys su tėvu Džosu ir jo vaidmuo formuojant sūnaus kelią į sėkmę.

Ryžtingo ir užsispyrusio jaunuolio, gimusio lenktynininkų ir rizikos mėgėjų šeimoje bei labai mylinčio ir gerbiančio savo tėvą ir lenktynių sportą, paveikslą padeda piešti interviu su šeimos nariais ir artimais draugais.

„Daugelis žmonių net neįsivaizduoja, kiek reikia padaryti, kad pasiektum sėkmės viršūnę sporte“, – teigia D. Verstapenas.

Serialas „Maksas Verstapenas: tapimas čempionu“ turėtų sudominti ir „Formulės-1“ gerbėjus, ir paprastus žiūrovus, kurie nori išvysti jaudinantį sportininko gyvenimą iš užkulisių bei pamatyti filmą apie vieną didžiausių pasaulio sporto žvaigždžių. Serialo premjera per „Viaplay“ numatyta balandžio 2 d., sekmadienį. Tą dieną bus rodoma 1 serija, o 2 ir 3 serijos – balandžio 9 d. ir 16d.

„Viaplay“ turi „Formulės-1“ transliavimo teises Lenkijoje, Nyderlanduose, Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Islandijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

Žiūrovų lauks itin asmeniški faktai

Pasak M. Verstapeno, serialas padės gerbėjams išvysti dar nematytą jo pusę.

„Pasarąjį sezoną suteikiau „Viaplay“ progą patyrinėti mano pasaulį ir atvirai, asmeniškai pažvelgti į mano karjerą ir gyvenimą. Man ši istorija puikiai žinoma, bet tikiuosi, kad ir žiūrovams suteiks galimybę pamatyti, kuo prie tokios sėkmės prisidėjo mane supantys žmonės. Be to, viliuosi, kad mano gerbėjams visame pasaulyje serialas padės suprasti, kiek sunkaus darbo, pasiaukojimo ir aistros įdeda sportininkai, dalyvaujantys aukščiausio lygio automobilių sporto varžybose. Didžiuojuosi tuo, ką pasiekėme kartu, ir puoselėju viltį, kad galėsime siekti dar didesnės sėkmės“, – pasakoja Maksas Verstapenas.

Makso tėvas D. Verstapenas antrina, kad šis dokumentinis serialas – itin asmeniškas ir atviras.

„Seriale asmeniškai ir atvirai vaizduojami mudviejų, tėvo ir sūnaus, santykiai. Išties nuostabu matyti, kaip mano sūnus išauga į vieną iš ryžtingiausių ir geriausių visų laikų „Formulės-1“ pilotų. Labai didžiuojuosi, kad pradėjau šią kelionę kartu su juo. Manau, serialas padės žiūrovams geriau suprasti sportininkų pasiaukojimą ir sunkų darbą, kurio reikia siekiant aukščiausio lygio sėkmės. Didžiuojuosi Maksu ir tikiuosi, kad šis unikalus serialas apie gyvenimo užkulisius jo gerbėjams patiks“, – teigia D. Verstapenas.

Pasak „Viaplay“ grupės vyriausiasis sporto programų vadovo Piterio Norelundo, „Maksas Verstapenas: tapimas čempionu“ – neįtikėtinai atviras, jaudinantis serialas, kuriame žiūrovai keliauja per tikrai gabaus lenktynininko gyvenimą.

„Serialas suteikia nepakartojamą galimybę pamatyti visą vienos didžiausių šios sporto šakos žvaigždžių gyvenimą – nuo intensyvaus ruošimosi ir strategijos kiekvienose lenktynėse iki asmeninių kovų ir pergalių, kurios formavo jį kaip asmenybę. Tiek užkietėjusiems „Formulės-1“ gerbėjams, tiek visiems, kuriems įdomūs žmogiškieji aukšto lygio varžybų aspektai, tai – tiesiog nuostabus turinys. Labai džiaugiamės ir didžiuojamės „Viaplay“ bendradarbiavimu su Maksu ir jo komanda“, – pasakoja P. Norelundas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas