„Spotify“ ketina ištesėti seniai duotą pažadą: netrukus gali debiutuoti papildoma paslauga, kuri leis mėgautis aukščiausios klasės muzika

Tomas Eidukevičius

2024-06-12, 12:00

0 komentarų

Muzikos platforma „Spotify“ yra populiari ne tik tarp lietuvių, tačiau tai yra vienas rinkos lyderių ir visame pasaulyje. Daugelis jau ne vienerius metus tikisi, jog čia bus galima klausytis ir aukščiausios kokybės muzikos.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
„Spotify“ ketina ištesėti seniai duotą pažadą: netrukus gali debiutuoti papildoma paslauga, kuri leis mėgautis aukščiausios klasės muzika

„Spotify“ pagaliau gali įvykdyti savo pažadą ir pasiūlyti aukštos kokybės garso kokybę. Po kelerių metų laukimo ir spėliojimų, programėlėje jau netrukus atsiras galimybė pasirinkti aukščiausios kokybės pakopą, kuri bus siūloma kaip priedas prie jūsų turimos prenumeratos, praneša „Bloomberg“.

Ši naujiena pasirodė po neseniai „Spotify“ padidintų kainų, kuomet JAV rinkoje „Premium“ plano kaina išaugo iki 10,99 JAV dolerių, o netrukus tokie pokyčiai gali pasiekti ir kitus regionus. Su „HiFi“ priedu vartotojai už prieigą prie aukštesnės kokybės garso įrašų gali mokėti 15,99 JAV dolerio per mėnesį.

Verta pastebėti, jog anksčiau buvo spėliojama, kad ji gali siekti apie 20 JAV dolerių. Gali būti, kad neseniai padidinta kaina buvo strateginis žingsnis, siekiant, kad „HiFi“ pakopa vartotojams atrodytų priimtinesnė.

Kalbama, kad naujoje pakopoje bus ne tik geresnė garso kokybė, bet ir naujos grojaraščių kūrimo funkcijos. Pranešama, kad vartotojai galės kurti pasirinktinius grojaraščius pagal konkrečias datas, įvykius ar veiklą, o algoritmas netgi bandys nuspėti naudotojų pageidavimus ir pagal juos kurti grojaraščius.

Nors oficialios „HiFi“ pakopos pasiūlymo išleidimo datos vis dar nėra, šie gandai leidžia tikėtis, kad „Spotify“ pagaliau yra pasirengusi ištesėti savo seniai duotą pažadą. Įmonė nuo 2021 metų erzino muzikos entuziastus apie be nuostolių atkuriamo garso paleidimą. Panašu, kad netrukus tai taps realybe.

„HiFi“ pakopos įtraukimas galėtų būti svarbus „Spotify“ žingsnis, galintis pritraukti naujų naudotojų ir išlaikyti esamus, vertinančius aukštos kokybės garsą. Be to, tai leis bendrovei tiesiogiai konkuruoti su kitomis srautinio duomenų siuntimo paslaugomis, kurios jau siūlo be nuostolių atkuriamą garsą, pavyzdžiui, „Apple Music“ ir „Tidal“.

Tik laikas parodys, kiek sėkminga bus ši nauja pakopa, tačiau kol kas galima drąsiai teigti, kad naudotojai, kurie nekantrauja patirti savo mėgstamą muziką visiškai nauju būdu, laukia jos su kaupu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas